Spin-off Senran Kagura Peach Beach Splash už letos v létě!
Novinka Spin-off Senran Kagura Peach Beach Splash už letos v létě!

Spin-off Senran Kagura Peach Beach Splash už letos v létě!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Third-person "splasher" s vodními pistolemi dorazí v období, kdy se budou vodní pistole používat nejvíce.

Reklama

Tak je to černé na bílém. Nebo možná tmavě šedé na světle šedém, nebo černé na Zingovém. V létě budou stříkat vodní pistole, emoce a trhat se plavky! Marvelous Europe nám totiž potvrdili vydání poslední Senran Kagury na západě!

Senran Kagura Peach Beach Splash se dostane na PlayStation 4 letos v létě. Milované ninja dívky ze série Senrak Kagura jsou zpět, ale pro změnu nejde o další "číslovaný" díl, ale o speciální spin-off, žánrově nazvaný tvůrci third-person "splasher". Shinobi odloží své staré zbraně a objeví se v novém outfitu, vyzbrojené vodními děly a hydro-jetpacky. Titul se odehrává v Peach Beach parku, který aspoň vizuálně oživí sérii, hra nabídne kromě singleplayerovky, také on-line zápasy 5 na 5.

Naše shinobi se opět setkávají v Senran Kaguře Peach Beach Splash, už bojovaly proti ninjům, proti zlým osobnostem a proti apokalyptickým démonům, dokonce se utkaly v kuchyni, ale doposud nic je v jejich životě nepřipravilo na... boj vodními pistolemi. Režim jednoho hráče se jmenuje Single Splash. Tento příběhový režim se opět postupně soustředí na jednotlivé členy každé frakce: Gessen Girls’ Academy, Hanzo National Academy, Hebijo Clandestine Girls’ Academy a Homura’s Crimson Squad. Pro fanoušky nic nového pod sluncem. Všechny tyto dívky jsou tentokrát pozvány na záhadný turnaj s vodními pistolemi, známý jako Peach Beach Splash nebo také PBS a jde o jednu z tradičních shinobi událostí.

Říká se, že nejlepší tým dostane jako odměnu to, co přesně chce, ale co je skutečným cílem turnaje, není známo. Aspoň na začátku hry. V singleplayerovém režimu se postavíte také proti různým bossům, třeba obří Ryoně, kterou budete zbavovat veškeré pěny. Ale narazíte i na podivnější nepřátele, olizovací a masážní stroje.

Režim, ve kterém se budou postupně představovat všechny charakteristické postavy jednotlivých kolejí, se schovává pod názvem Paradise Epizode, zažijete i mírně komické scény. Tentokrát ale nebudou rozděleny na klasické týmy a budou se jako kamarádky scházet i se shinobi z konkurenčních škol. V-Road Challenge je specializovaný akční mód, kde si vytvoříte tým svých oblíbených dívek a prostě se budete snažit vyhrát Peach Beach Splash. Ten se skládá z menších (pod)soutěží School Cup, Bunny Cup, Queen Cup a Venus Cup a za vítězství vždy získáte nějaké karty, které fungují jako herní měna.

On-line režimy začneme Multi-Splashem, kde se můžou proti sobě postavit hráči celého světa a prostě po sobě stříkat vodou. Existují celkem tři typy těchto on-line režimů. U bodovaných soubojů získáváte za vítězství takzvané Peach Points a pravidla i arény jsou vybírány náhodně. V čím vyšší třídě budete bojovat, tím větší odměny za výhru získáte.

Mód, kde hostitelský hráč stanovuje pravidla, arénu a množství hráčů (jedna versus jedna až pět versus pět), se jmenuje Free Match. Jako protivníci mohou být přidány i NPC postavy, můžete si vytvořit svůj vlastní bojový prostor a vyhledávat jen určitou skupinu hráčů. Pokud si nastavíte heslo, můžete dokonce hrát jen s přáteli. Pravidla, která definujete, jsou tu ale vlastně jen tři. První je Team Battle, kde se jede na body a vyhrává ten, který v daném limitu získá nejvíc bodů (určujete body a čas). V Momination obsazujete tři věže a opět vyhrává ten, který získá v časovém limitu nejvíc bodů. Posledním je MVP, kdy se po skončení zápasu volí 5 nejlepších hráčů.

Třetím on-line režimem je kooperační survival. Hráči musí spolupracovat na ochraně svých strážních věží a chránit je před vlnami nepřátel. Odměny jsou za každého poraženého nepřítele. Tady ale můžete hrát i se spolubojovníkem, které řídí umělá inteligence, a nehledat kamarády na netu.

Nakonec si dáme poslední, možná trochu kontroverzní, novinky. V šatně jste si doposud mohli u dívek měnit výrazy, pózy, kostýmy, účesy, doplňky a spodní prádlo. Nově dostáváte navíc Water Gun. Jde o to, že si holky postříkáte vodní pistolí a užijte si mokré, průhledné oblečení a dokonce si můžete vybrat barvu vody. Dále si změnou prošel režim dotyků. Přidány byly místa, kde se jde holek dotýkat a zvýšil se počet reakcí u dívek. Některé reakce budou dokonce specifické jen pro určité postavy.

Senran Kagura Peach Beach Splash vyšla v Japonsku pro PS4 teprve 16. března a tak je velmi potěšující, jak rychle se tentokrát dočkáme lokalizace.

Hibari/Hanzo
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama