Společnost Comgad oznamuje plány na léto
Frontlines: Fuel Of War Novinka Společnost Comgad oznamuje plány na léto

Společnost Comgad oznamuje plány na léto

Redakce

Redakce

Blíží se čas prázdnin a dovolených, to ovšem neznamená, že byste měli tento čas trávit bez počítačových her. Společnost Comgad tedy oznamuje, čím vás hodlá osvěžit v parnu letošního léta, které oficiálně začalo již včera. Jsou to především zlevněné edice oblíbených PC titulů. Celkem vás čekají tři přírůstky do série Topseller a tři nové eXtra klasiky.

Reklama

Za cenu 399 Kč / 15,99 € se tedy můžete v průběhu července a srpna těšit na přepychovou sestavu v podobě her Tropico 3, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky a Race Driver GRID. Strategie, akce a závody - téměř každý si v nabídce najde to své. Společnost jim budou dělat tři vynikající tituly postavené na nejnovějším Unreal Enginu - střílečky Legendary a Frontlines: Fuel of War a hlavně RPG Mass Effect. Všechny tři zmíněné hry vyjdou v sérii eXtra klasika za výhodnou cenu 199 Kč / 7,99 €.

V září poté přijde první novinka, která vzniká již přímo pod vlajkou Comgadu - kompilace prvních dvou epizod renomované střílečky Serious Sam HD. Zatímco do této doby byly obě hry sehnatelné pouze samostatně v anglické verzi za celkovou cenu blížící se tisíci korunám, "gold" verze od Comgadu přinese části First Encounter i Second Encounter v profesionálním českém překladu za exkluzivní cenu 399 Kč / 15,99 €.

"Serious Sam HD Gold je prvním titulem, který vydává přímo Comgad, a jako takový splňuje veškeré podmínky, jež jsme si pro naše hry stanovili - jedná se o vysoce kvalitní titul, který nabídneme našim hráčům v češtině a za bezkonkurenčně nízkou cenu," říká výkonný ředitel společnosti Comgad Milan Czarnowski. "Těším se, až v následujících týdnech oznámíme další projekty pro letošní trh, a doufám, že jimi hráče potěšíme stejně jako touto nepřekonatelnou adrenalinovou střílečkou," dodává.

Comgad nyní pilně připravuje plán na letošní podzim a předvánoční období. Hlavním hitem by mělo být dlouho očekávané RPG Arcania: Gothic 4, které vyjde v České republice a na Slovensku v den evropské premiéry v profesionální české verzi. Další tituly budou postupně ohlašovány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama