Spuštěna uzavřená beta The Witcher: Adventure Game
Novinka Spuštěna uzavřená beta The Witcher: Adventure Game

Spuštěna uzavřená beta The Witcher: Adventure Game

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

CD Projekt odstartoval uzavřenou beta verzi digitální verze deskové hry na motivy Zaklínače pro PC a Mac.

Reklama

Pokud sledujete dění kolem série Zaklínač, jistě vám neušla informace, že CD projekt pracuje kromě veleočekávaného Zaklínače 3 i na deskové hře The Witcher: Adventure Game. Ta bude dostupná nejen v hmotné podobě, ale i v digitální verzi určené pro mobilní zařízení a počítače se systémy Windows a MacOS.

Včera večer došlo ke spuštění uzavřené beta verze hry právě pro Windows a Mac. Tvůrci rozdávají přístup do bety postupně, nyní mají prioritu ti, kteří si předobjednali Zaklínače 3 na portálu CD projektu gog.com, postupem času by se však mělo dostat i na zájemce, kteří si zažádali o přístup. To můžete udělat i nyní, stačí zamířit na speciální stránku a v její spodní části uvést váš e-mail.

K většímu rozdávání přístupů podle všeho dojde k následujících týdnech, ačkoliv bližší termíny pozvánek nejsou známy, ani na fóru Zaklínače nechtějí tvůrci zmiňovat nějaká konkrétní data. Očividně není ani stanovené, jak dlouho testování potrvá. Beta každopádně obsahuje jen multiplayer a vyžaduje použití služby gog.com Galaxy.

Plná verze však nabídne i možnost sólo hraní proti umělé inteligenci i klasický "hot-seat" multiplayer. A protože CD Projekt razí filozofii proti jakékoliv DRM, pro hraní těchto složek hry nebude potřeba žádná služba nebo klient, ani gog.com Galaxy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama