Square Enix mění způsob vydání nového Hitmana: půjde vyloženě o epizodickou hru
Novinka Square Enix mění způsob vydání nového Hitmana: půjde vyloženě o epizodickou hru

Square Enix mění způsob vydání nového Hitmana: půjde vyloženě o epizodickou hru

Jan Kalný

Jan Kalný

57

Většinu fanoušků rozhodně takové rozhodnutí nepotěší, ale tvůrci věří, že to bude mít pozitivní důsledky <strong>+ sběratelská edice</strong>.

Reklama

Co si budeme nalhávat. Nový Hitman při oznámení dostal požehnání od každého fanouška série. Když jsme se pak dozvěděli, že se bude více blížit spíše Blood Money než Absolution, tak to všechno vypadalo růžově. A pak to začalo. Tvůrci se rozhodli hru vydat jenom digitálně a poté dokonce s příměsí epizodického formátu. To vysvětluje, proč Square Enix musela zrušit stávající předobjednávky na PlayStastion Store - změnily se podmínky.

Předtím jsme měli do rukou dostat tři obrovské lokace a v následujících měsících se dočkat dalších tří, jak jsme se mohli nedávno oficiálně dozvědět. To komunitu rozdělilo a nejspíš bude následující zpráva v očích mnoha fanoušků poslední kapka. Při vydání hry dostaneme jenom jednu lokaci.

Co to tedy znamená? 11. března budeme mít k dispozici prolog a Paříž. V dubnu se pak můžeme těšit na Itálii a v květnu na Marakéš. Předtím měly tyto lokace vyjít v březnu a v následujících měsících poté Thajsko, USA a Japonsko. Ve Square Enix a IO Interactive si tímto údajně dávají za cíl, aby byly jednotlivé lokace detailní a dobré tak, jak si Hitman zaslouží. Zároveň tento způsob vydávání pomůže vytvořit živoucí hru, která bude základem pro další díly. To už ale měl umožnit odklad z prosince na březen.

Výhodou aktuálně může být cena. Úplně kompletní hra bude stát stále klasickou cenu 60 dolarů. První část hry, to znamená prolog s Paříží, vás vyjde na 15 dolarů (370 Kč) a jednotlivé lokace si pak budete moci dokoupit za 10 dolarů (250 Kč). Koupení jednotlivých částí vás tak dohromady vyjde o 5 dolarů (125 Kč) dráž, než když si rovnou koupíte celou hru.

Je těžké něco napsat na závěr, pro úplnost jenom připomínáme, že hra má vyjít 11. března pro PC, PS4 a Xbox One. Od 12. února si pak budete moci zahrát betu na PS4, ke které dostanete přístup v rámci předobjednávky. 19. února pak začne beta na PC. Snad jen není od věci se vás zeptat, co si o tomhle rozhodnutí myslíte?

Sběratelská edice

Zároveň došlo k odhalení sběratelské edice obsahující hru v digitální podobě, sběratelský box, sošku Agenta 47 (10 palců/25cm), vázaný art book o 60 stranách a kravatu. Cena je 140 dolarů (3500 Kč) pro všechny tři verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama