SSX: Deadly Descents s přírodními živly
Novinka SSX: Deadly Descents s přírodními živly

SSX: Deadly Descents s přírodními živly

Michal Burian

Michal Burian

3

<strong>+ Nové informace od EGM</strong>. Oficiální PlayStation 3 magazín začal lákat na své exkluzivní odhalení sportovní hry SSX: Deadly Descents.

Reklama

Aktualizace:

Oficiální PlayStation 3 magazín slíbil na únor aktuálního roku exkluzivní odhalení SSX: Deadly Descents. Před chvilkou však na internet unikly nové informace, které má přinést časopis EGM. Pojďme se na ně společně podívat:

- SSX: Deadly Descents obsáhne 17 regionů, které nabídnou 70 různých otevřených hor. Ty jsou ve hře automaticky generovány, přičemž některé z nich jsou vytvořeny podle skutečnosti, tvůrci použili topografická data.

- Potvrzenými regiony je Sibiř, Kalimanjaro, Kavkaz, Alpy a Himaláje, které jsou rozděleny na dvě lokality (hory).

- Každá hora je přizpůsobena na jiný druh nebezpečí. Někde vás potrápí řídký vzduch, led nebo teplota.

- Tratě navíc obsahuje přírodní zkratky, bude prý jen na hráčích, zda je najdou a využijí ve svůj prospěch.

- Za vydělané peníze si budete moci pořídit lepší vybavení.

- Elis se vrátí.

- Prozatím nevíme ani datum vydání, kdy se SSX: Deadly Descents ve verzích pro PS3, Xbox 360 a pravděpodobné také Wii objeví na pultech obchodů.

Původní zpráva:

(11:30, 7.1.2011) -> Společnost Electronic Arts minulý měsíc na předávání videoherních cen odhalila sportovní titul SSX: Deadly Descents, který má nabídnout mnohem realističtější přístup k akci a stavit hráče do role objevovatelů těch nejnepřístupnějších horských vrcholků.

Z reakcí fanoušků a příznivců série SSX se dá jednoduše vyčíst, že se všichni bojí, co studio EA Sports nakonec dopraví na trh. Do čehož se vložil i oficiální PlayStation 3 magazín, který se nechal slyšet, že se fanoušci nemusejí bát, tvůrci prý chystají spoustu překvapení.

"V současné době můžeme potvrdit to, co jste již mohli vidět v debutovém traileru: Nové SSX je více zaměřené na boj proti přírodním živlům s kombinací snowboardových triků, ať už při jízdě na sněhu nebo různých seskoků, například z hory," řekl PSM3 magazín.

"Zní to šíleně, víc ale prozradit nemůžeme. Počkejte si na příští měsíc, kdy vám exkluzivně odhalíme nové informace a spoustu dalšího o SSX: Deadly Descents," dodala redakce.

Nezbývá tedy než si počkat do února, kdy vyjde nové číslo anglického PSM3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama