Stadii unikla hra Gods & Monsters
Novinka Stadii unikla hra Gods & Monsters

Stadii unikla hra Gods & Monsters

Johny

Johny

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Assassin's Creed: Odyssey v jednom. Hra bude také přejmenována.

Reklama

Ve čtvrtek se na streamovací platformě Google Stadia objevila mezi hratelnými tituly hra s názvem "Orpheus". Po jejím stažení hráči zjistili, že jde o dosud nevydanou hru Gods & Monsters od francouzského Ubisoftu, který tento herní titul představil na loňské E3. Hra by měla vyjít letos, nebo v prvním čtvrtletí roku 2021, ale prozatím jsme se nedočkali žádné oficiální ukázky z hraní, což se nejpravděpodobněji změní v červenci, kdy Ubisoft pořádá akci Ubisoft Forward. Na jednu neoficiální ukázku, kterou právě pořídili samotní hráči, se můžete podívat níže. Na fóru ResetEra se také objevilo pár fotek z hraní.

 

Jak si můžete všimnout, hra vypadá jako kombinace titulů The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Assassin's Creed: Odyssey, jehož tvůrci jsou ve skutečnosti i vývojáři Gods & Monsters. To ale asi nikoho nepřekvapí po zhlédnutí uniklých záběrů.

Na únik Gods & Monsters se herní server Kotaku zeptal zástupce Google Stadia prostřednictvím e-mailu, ve kterém dostali tuto odpověď:

"Bohužel, ve čtvrtek ráno jsme omylem zpřístupnili v obchodě Stadia Gods & Monsters demo z E3 2019, které nebylo určeno pro veřejnost. Několik set hráčů si hru zahrálo po dobu menší než 30 minut. Za tuto chybu se našim partnerům v Ubisoftu velmi omlouváme.“

Redakce Kotaku poté kontaktovala i samotný Ubisoft, který potvrdil, že jde o verzi hry, která byla použita k VIP prezentaci na E3 2019. Od té doby se údajně hodně změnilo a hra dokonce změnila název, který bude prozrazen až v červenci.

Gods & Monsters, nebo jak se hra bude ve skutečnosti jmenovat, vyjde na PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Datum vydání je prozatím neznámé, ale hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama