Stahujte v předstihu většinu obsahu Rozšířené edice Zaklínače 2
Novinka Stahujte v předstihu většinu obsahu Rozšířené edice Zaklínače 2

Stahujte v předstihu většinu obsahu Rozšířené edice Zaklínače 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

CD Projekt nezapomněl ani na svůj další slib, a tak mohou majitelé hry stahovat většinu patche aktualizujícího hru na Rozšířenou edici.

Reklama

Všechna potřebná data si můžete stáhnout pomocí speciálního downloaderu, jenž je ke stažení na oficiálním webu. Mějte však na paměti, že do vydání samotného patche není rozumné měnit umístění stažených souborů a že na Steam verzi downloader nefunguje.

Pokud vás zaráží, proč je na nějaký patch najednou potřeba downloader, tak asi nevíte, že všechna nová data mají 11,2 GB (pokud nepotřebujete francouzský nebo ruský dabing). Právě proto se CD Projekt uchýlil k tomuto dost rozumnému řešení.

"Rozšířená edice bude k dispozici pro Xbox 360 a PC za necelý týden, ale mnoho z našich fanoušků se nemůžete dočkat. Pro všechny ty, kteří chtějí začít hrát nový obsah hned po vydání, jsme připravili možnost stáhnout si předčasně patch, jenž vám hned 17. dubna dovolí prožít nové dobrodružství Geralta, včetně 35 minut filmových sekvencí," řekli vývojáři.

Snad netřeba připomínat, že samotná Rozšířená edice Zaklínače 2 vychází 17. dubna, včetně verze pro Xbox 360. Teprve v ten den se stáhne nepatrný zbytek patche a nás už nebude dělit nic od dalšího ponoření do světa Zaklínače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama