Stahujte zdarma přídavek Second Assault pro Battlefield 4, máte na to opět týden
Battlefield 4 Novinka Stahujte zdarma přídavek Second Assault pro Battlefield 4, máte na to opět týden

Stahujte zdarma přídavek Second Assault pro Battlefield 4, máte na to opět týden

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Akce Cesta k Battlefieldu pokračuje druhým DLC pro Battlefield 4, které do hry přidává oblíbené mapy z Battlefieldu 3.

Reklama

V rámci akce Cesta k Battlefieldu, která má hráčům zpříjemnit čekání na Battlefield 1 postupným uvolněním DLC k předešlým dílům, jsme se dočkali už čtyř přídavků - Getaway a Robbery pro Battlefield Hardline a Dragon's Teeth a Final Stand pro Battlefield 4. Nyní je na řadě Second Assault pro BF4, a to na všech pěti platformách, tedy PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360.

Second Assault přidává čtyři oblíbené mapy z Battlefieldu 3, konkrétně Kaspickou hranici, Ománský záliv, Operaci Firestorm a Operaci "přiblížili jsme Battlefield sérii Call of Duty a hráči nám za to ještě děkují" Metro. Všechny mapy jsou ve srovnání s třetím dílem trochu vylepšené a součástí přídavku je také herní mód Capture the Flag, pět starých známých zbraní a deset úkolů.

Možnost stáhnout si DLC zdarma je jako vždy časově omezená, takže si Second Assault musíte aktivovat mezi 21. a 28. červnem. I tentokrát je přirozeně třeba vlastnit základní hru a v případě Originu opět platí, že DLC stačí pouze aktivovat a stejně se vám navzdory chybové hlášce o nutnosti stáhnout základní hru přidá do knihovny a můžete si ho spolu se základní hrou stáhnout později, protože vám už zůstane napořád. Jestli akci prošvihnete a přídavek nestihnete aktivovat, bude opět placený.

Nechybí ani další komunitní akce, za jejíž splnění dostanete zlatý Battlepack. Tentokrát musí celá komunita v libovolném multiplayerovém módu nahromadit 25 000 000 oživení spoluhráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama