Star Wars: Battlefront 2 má být třikrát obsáhlejší než předešlý díl
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 má být třikrát obsáhlejší než předešlý díl

Star Wars: Battlefront 2 má být třikrát obsáhlejší než předešlý díl

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

V EA navíc očekávají, že se mezi listopadovým vydáním a 31. březnem příštího roku prodá zhruba 14 milionů kopií hry.

Reklama

Už několikrát jsme slyšeli o tom, že Star Wars: Battlefront 2 má být mnohem obsáhlejší než Battlefront z roku 2015, který byl v době vydání po obsahové stránce dost chudokrevným titulem. Dosavadní informace a ukázky nasvědčují tomu, že to tak opravdu bude, přičemž Andrew Wilson z EA na konferenci s investory prohlásil, že Battlefront 2 má být dokonce třikrát obsáhlejší než jeho předchůdce.

Finanční ředitel Blake Jorgensen dodal, že v EA očekávají, že mezi vydáním v polovině listopadu a březnem 2018, tedy do konce fiskálního roku, se prodá zhruba 14 milionů kopií hry. Tolik se ve stejném období mělo prodat i Battlefrontu z roku 2015.

Rozhodně to není nereálné číslo. Star Wars tradičně zláká hodně lidí a Battlefront 2 vychází zhruba měsíc před premiérou filmu Star Wars: Poslední z Jediů, dost očekávané osmé epizody základní filmové ságy. Dosavadní prezentace hry navíc působí opravdu přesvědčivým dojmem a na mnoho fanoušků působí tak, že se tvůrci opravdu snaží změnit vše k lepšímu a napravit problémy předešlého dílu. To všechno nepochybně přispěje k faktu, že se bude nový Battlefront prodávat jako rohlíky.

Wilson ještě prohlásil, že společnost připravuje robustní plán na dodatečnou podporu hry po vydání, o němž se bude více mluvit na akci EA Play, která proběhne v červnu v období výstavy E3. Bernd Diemer z DICE sice nedávno prohlásil, že se Battlefront 2 obejde bez Season Passu, takže tvůrci a vydavatel budou nejspíš vydělávat na vývoj dodatečného obsahu mikrotransakcemi, ale nikdo z EA zatím tento plán nepotvrdil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama