Star Wars: Battlefront 2 nezahrne lokace ze seriálů a samostatných filmů
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 nezahrne lokace ze seriálů a samostatných filmů

Star Wars: Battlefront 2 nezahrne lokace ze seriálů a samostatných filmů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Prohlásil to jeden z tvůrců v rozhovoru. Také jsme se dozvěděli, že bonusový obsah Deluxe edice hry bude možné odemknout prostým hraním.

Reklama

Už od oznámení Star Wars: Battlefrontu 2 víme, že hra pokryje období původní filmové trilogie, stejně jako éru tří prequelů a období právě vznikající trilogie, jíž momentálně tvoří filmy Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Nikde však nepadlo ani slovo o tom, jestli ve hře dojde i na obsah z animovaných seriálů The Clone Wars a Povstalci (Rebels) a z loňského samostatného filmu Rogue One: Star Wars Story. Někteří dokonce doufají ve využití dalšího samostatného filmu, který se zaměří na mládí Hana Sola, i když je teprve ve fázi natáčení.

Jak se zdá, na nic z toho nedojde, alespoň pokud jde o mapy a planety. Britský Eurogamer ke konci minulého týdne zveřejnil rozhovor s tvůrci hry, který povětšinou zahrnuje informace, které už známe, nebo vyhýbavé odpovědi. V jistých ohledech však rozhovor přeci jen stojí za pozornost. Potvrdil, že i vesmírné lodě budou mít své vlastní třídy. A na otázku, zda Battlefront 2 zahrne obsah Rogue One a Rebels, Matt Webster z Criterionu odvětil: „Pokrýváme trilogii prequelů, původní trilogii a novou trilogii, takže to budou lokace, v nichž se budeme bavit.”

Na lokace ze seriálů a samostatných filmů, z nichž většina se odehrává mezi původní a prequel trilogií, tedy zjevně nepřijde řada a zůstane jen u zasazení hlavních filmů. Na další prvky se ale očividně vztahují jiná pravidla. Stačí se podívat na bonusový obsah Deluxe edice hry, který zahrnuje okamžitý přístup k blasterům Blurrg-1120 a A280-CFE. První z nich je známý díky postavě Hery Syndully ze seriálu Povstalci, zatímco druhou zmíněnou zbraň používá Cassian Andor v Rogue One: Star Wars Story. Něco málo ze seriálů a samostatných filmů tedy hra přeci jen využívá, což dokazuje i přítomnost uniforem důstojníků republikové armády, kteří jsou k vidění v The Clone Wars.

Situace by se však mohla dříve či později změnit. Za časů předešlého Battlefrontu zástupci EA opakovali, že hra pokrývá pouze období původní filmové trilogie. Přesto jsme se nakonec dočkali DLC, které nabídlo tropickou planetu Scarif a další obsah z Rogue One. Dějově sice tento film souvisí s původní trilogií, ale přeci jen není její součástí.

Christian Johannesén‏ z DICE navíc potvrdil, že obsah zmíněné Deluxe edice bude možné odemknout i prostým hraním. Díky Deluxe edici přitom získáte okamžitý přístup k několika zbraním, jejich modifikacím a k vylepšení schopností. Jediný obsah, který nezískáte hraním hry, podle všeho zahrnuje čistě kosmetické skiny vybraných postav a lodí, inspirované filmem Poslední z Jediů. Ty získáte za předobjednávku libovolné edice Battlefrontu 2.

Na závěr tu máme několik informací o obsazení singleplayerové kampaně. Už víme, že hlavní hrdinku Iden Versio nadabuje Janina Gavankar. Paul Blackthorne, kterého můžete znát ze seriálu Arrow, se zase ujme role Gideona Haska, dalšího člena čety Inferno. Tyhle dva nově doplňuje Matthew Mercer, pro změnu známý jako McCree z Overwatch od Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama