Star Wars: Battlefront 2 oficiálně oznámen
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 oficiálně oznámen

Star Wars: Battlefront 2 oficiálně oznámen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

EA si očividně nedělá těžkou hlavu s originálními názvy.

Reklama

Už jste si o tom mohli přečíst v dnešních jednohubkách, ale raději to zmíníme ještě jednou - konečně známe konkrétní název pokračování Star Wars: Battlefrontu od EA a DICE z roku 2015. Hra nese prostý název Star Wars: Battlefront 2, takže nedošlo na žádný z podtitulů, o nichž se v posledních měsících spekulovalo.

EA tak pokračuje ve své tradici, kdy kopíruje názvy původních Battlefrontů od Pandemicu s tím rozdílem, že vsadí logo společnosti do loga hry. Teď tedy neexistují pouze dva různé tituly s názvem Star Wars: Battlefront (2004 a 2015), ale i dvě různé hry nazvané Star Wars: Battlefront 2 (2005 a 2017).

Na plnohodnotné odhalení hry, které podle všeho přinese trailer a další detaily, si budeme muset počkat do 15. dubna. Ten den ve 20:30 našeho času odstartuje na akci Star Wars Celebration prezentace s názvem The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II.

Jak už víme z dřívějška, na Battlefrontu 2, který má vyjít letos na podzim, nepracuje pouze DICE, ale i Motive a Criterion. Hra má být mnohem obsáhlejší než předchůdce, který byl často kritizován za nedostatek obsahu v době vydání, a tvůrci slibují také větší hloubku. Povrchní hratelnost byla koneckonců dalším terčem kritiky.

Těšit se můžeme i na singleplayerovou kampaň, kterou má podle dostupných informací na starosti právě studio Motive, které vede matka série Assassin's Creed Jade Raymond. Fanoušci pak mohou očekávat více lokací, více postav a větší množství období Star Wars ságy.

Battlefront z roku 2015 se zaměřoval pouze na období galaktické občanské války, tedy éru původní filmové trilogie a filmu Rogue One: Star Wars Story. Tentokrát má dojít minimálně na období nové filmové trilogie, resp. na konflikt Odboje a Prvního řádu. Tématika původní trilogie však s největší pravděpodobností opět nebude chybět, a pokud lze věřit náznakům tvůrců, tak se možná, zdůrazňuji možná dočkají i fanoušci Klonových válek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama