Star Wars: Battlefront 2 se dočká bety
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 se dočká bety

Star Wars: Battlefront 2 se dočká bety

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Ti, kteří si Battlefront 2 předobjednají, se do ní dostanou dříve než ostatní. K dispozici je také krátká ukázka ze zítřejšího traileru. <strong>Aktualizováno</strong> o nový screenshot.

Reklama

Update: Internetem začal kolovat nový screenshot ze Star Wars: Battlefrontu 2, který ukazuje souboj Yody a Dartha Maula ve městě Theed na planetě Naboo. Všimnout si můžete i dvou klonovaných vojáků ve zbroji z tzv. druhé fáze, která je charakteristická pro pozdní období Klonových válek.

Nyní je tedy jasné, že v gameplay záběrech z bitvy o město Theed, které uvidíme dnes večer, bude kromě Dartha Maula a Rey bojovat i Yoda. Zbývá už jen otázka, kdo bude tím posledním, čtvrtým hrdinou, který se má večer ukázat.

Původní zpráva (9. 6. 2017 20:54): Jak se dalo čekat, i vydání Star Wars: Battlefrontu 2 bude předcházet multiplayerová beta, která bude k dispozici někdy během podzimu. Zatím není jasné, co všechno nabídne, ale dá se počítat s tím, že zahrne jen zlomek obsahu finálního titulu. Tudíž půjde tradičně spíše o časově omezené, nehotové demo než o skutečnou betu, tedy nehotovou, ale po obsahové stránce kompletní verzi hry.

Ti, kteří si Battlefront 2 předobjednají nebo už mají předobjednáno, dostanou možnost zúčastnit se bety o něco dříve. Z toho se dá usuzovat, že půjde jinak o veřejný betatest.

Předčasný přístup do bety je dalším bonusem za předobjednávku. Nově byly přiblíženy i zbylé bonusy, které jsou k dispozici jako součást balíčku The Last Jedi Heroes. Už nějakou dobu víme, že předností tohoto přídavku budou především kosmetické skiny pro Rey a Kyla Rena, díky nimž budou oba hrdinové vypadat stejně jako v chystaném filmu Poslední z Jediů. Skiny pak doplní okamžitý přístup k šesti Star kartám, které poskytují různé schopnosti postavám a lodím.

Kylo Ren tak bude moci ihned využívat schopnosti Power Reach a Solid Freeze, zatímco Rey bude mít rázem k dispozici Far Sight a Deep Mind. Stíhačky pro změnu čeká Enhanced Auxiliary Power a upgrade dosud nepřiblížené lodě Prvního řádu. Také získáte okamžitý přístup k verzi lodi Millennium Falcon, která vypadá a zní stejně jako ve filmu Poslední z Jediů, a vylepšenou Star kartu Epic Lightsaber Mastery pro Yodu.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že mimo skinů bude možné veškerý obsah, který získáte za předobjednávku, odemknout i prostým hraním hry. A že se vrací Star karty z Battlefrontu z roku 2015, i když je velmi pravděpodobné, že tentokrát budou fungovat jinak, když jsou ve hře oproti předchůdci tradiční herní třídy.

Na sociálních sítích navíc došlo ke zveřejnění drobné ochutnávky nového traileru, který uvidíme zítra po 21:00 našeho času. Teaser nabízí letmý in-game pohled na droidy Obchodní federace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama