Star Wars: Battlefront 2 se v UK prodává mnohem hůře než předchozí díl
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 se v UK prodává mnohem hůře než předchozí díl

Star Wars: Battlefront 2 se v UK prodává mnohem hůře než předchozí díl

Michal Burian

Michal Burian

32

Hvězdné války nedokázaly překonat konkurenční Call of Duty: WWII od Activisionu a mají výrazně nižší prodeje než jednička.

Reklama

Střílečka Star Wars: Battlefront 2 je velkým zklamáním. Po obsahové stránce nabízí krátkou, ale za to velmi dobře zpracovanou singleplayerovou kampaň. Velký problém ale představuje multiplayer, u něhož byly na poslední chvíli odstraněny pay-to-win prvky a změněna hodnota in-game peněz potřebných pro odemčení hrdinů. EA se tak postarala o velké zmatky těsně před vydáním, o kterých se dočtete v naší recenzi.

Pravděpodobně to vše mělo negativní dopad na prodeje. Ve Velké Británii se fyzickým verzím Star Wars: Battlefront 2 vůbec nedaří. Výsledkem jsou prodeje, které jsou o 61 procent horší než v případě prvního dílu z roku 2015 (ten neobsahoval singleplayer). Není tak divu, že Battlefront 2 nedokázal předstihnout konkurenční Call of Duty: WWII. To se stále drží na prvním místě prodejnosti.

Otázkou zůstává, jak se daří hře v digitálním spektru. Jak jsme již několikrát informovali, většině letošních her poklesly prodeje krabicových edic, ale za to je větší zájem o digitál. Možná je to případ i Star Wars: Battlefront 2.

Abychom měli žebříček za minulý týden z UK kompletní, tak třetí je FIFA 18. Následuje Pokémon Ultra Sun, Assassin's Creed Origins, The Sims 4, LA Noire Remastered, Super Mario Odyssey a LEGO Marvel Super Heroes 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama