Star Wars: Battlefront 2 v multiplayerovém traileru
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 v multiplayerovém traileru

Star Wars: Battlefront 2 v multiplayerovém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

26

Všechny dodatečné mapy, zbraně, vozidla a postavy budou skutečně zdarma pro každého majitele hry.

Reklama

Jak bylo slíbeno, na EA Play došlo ke zveřejnění nového traileru Star Wars: Battlefrontu 2, který se zaměřuje na multiplayer. Tentokrát dostává nejvíc prostoru Klonové války. Uvidíte útržky z bitvy o město Theed na planetě Naboo, kterého se kromě různých typů droidů a klonovaných vojáků zúčastní i ikonické žluté stíhačky N-1, létající Supí droidi, stíhačky V-Wing, droidí tanky AAT nebo kráčející stroje AT-RT.

V traileru ale přichází řeč i na ukázku souboje Rey a Kyla Rena nebo na planetu Kashyyk, kterou můžete znát z filmové Pomsty Sithů. Prostor dostává i planeta Yavin 4, na níž jsou překvapivě černí Death Troopeři. Ti značí, že se Battlefront 2 přeci jen nevyhne prvkům filmu Rogue One: Star Wars Story.

Dále jen ve zkratce: Darth Maul, Yoda, Luke Skywalker, Boba Fett, planeta Tatooine, vesmírná bitva s X-Wingy a s lodí Millennium Falcon v poli asteroidů. A malá ochutnávka ze singleplayerové kampaně. Je toho zkrátka dost.

Také bylo potvrzeno, že všechny dodatečné mapy, zbraně, vozidla a hrdinové budou k dispozici zdarma pro každého majitele hry. Vše začne prvním přídavkem na konci roku, který nabídne Finna a kapitánku Phasmu z filmů Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Tento přídavek zahrne také prostředí planety Crait, která si odbyde svou premiéru právě v osmé filmové epizodě Poslední z Jediů. Ta se v našich kinech objeví v polovině prosince.

Gameplay záběry

K dispozici jsou i nové gameplay záběry z bitvy o město Theed na Naboo. Uvidíte hraní za droidy a klonované vojáky různých tříd a typů, stejně jako boj s tankem AAT nebo kráčejícím AT-RT. Nechybí ani ukázka leteckých soubojů, kterých se účastní Supí droidi a stíhačky N-1 a V-Wing.

Bitva je přitom rozdělená na více fází a obzvlášť v té druhé dostává prostor systém bitevních bodů. Ty získáváte za řádné hraní a právě jejich prostřednictvím se můžete dostat do role hrdiny nebo k vozidlu. Jde tedy o náhradu power-upů z předešlého dílu, které sázely na náhodu, přičemž jsou takto odměňováni hráči, kteří plní úkoly daného módu nebo zkrátka hrají tak, jak by měli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama