Star Wars: Battlefront 2 zahrne všechny tři éry Star Wars ságy
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 zahrne všechny tři éry Star Wars ságy

Star Wars: Battlefront 2 zahrne všechny tři éry Star Wars ságy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44

Došlo k úniku krátkého sestřihu, který láká na singleplayerovou kampaň, multiplayerové bitvy a přítomnost známých postav z tří období Star Wars. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Update #2: Na první oficiální detaily o Star Wars: Battlefrontu 2 nakonec nebudeme muset čekat do sobotního večera. Před malou chvílí bylo prostřednictvím pravidelného pořadu The Star Wars Show oznámeno, že něco nového se dozvíme už během zítřka.

K odhalení by mělo dojít na oficiálním webu. Již v tuto chvíli by na něm měl být k dispozici záhadný obrázek, ale zatím vás stránka přesměruje na web předešlého Battlefrontu. Jisté každopádně je, že v sobotu uvidíme plnohodnotný trailer, pravděpodobně nás tedy čeká rozsáhlejší video než to, které dnes uniklo.

Update (18:32): Jak se dalo čekat, EA postupně stahuje uniklé video ze všech kanálů, na nichž bylo dosud dostupné. Dřív než v sobotu se jeho návratu pravděpodobně nedočkáme. Zatím si tak musíme vystačit ze screenshoty z videa, které zveřejnil server Polygon.

Původní zpráva (9:34): K oficiálnímu odhalení druhého dílu střílečky Star Wars: Battlefront od studia DICE mělo dojít až za tři dny na akci Star Wars Celebration v Orlandu, konkrétně na konferenci od 20:30 našeho času. Oficiální YouTube kanál PlayStationu ale nahrál teaser trailer předčasně a někteří ho stihli stáhnout a nahrát jinam.

Díky nim se můžeme podívat na rychlý sestřih. Má necelou půl minutu a vnadní na multiplayerové bitvy i na singleplayerovou kampaň, kterou má na starost studio Motive pod vedením matky Assassin's Creed Jade Raymond. Mezi zúčastněnými postavami přitom nechybí Yoda a Darth Maul, stejně tak hrdinové z nových filmů, konkrétně Rey a Kylo Ren.

Z viděných záběrů lze odvodit, že Battlefront 2 pokryje všechny tři trilogie Star Wars, tedy éru galaktické občanské války (původní trilogie), Klonové války (prequely) a konflikt Odboje a Prvního řádu (právě vznikající trilogie) Chybět nebudou ani vesmírné bitvy.

Co se týče kampaně, vypadá to, že se zaměří na pilotku impéria, která bojuje po porážce Impéria na lesnatém měsíci Endor (film Návrat Jediho). Ve videu uvidíte i základnu Starkiller (Hvězdovrah) a planetu, což by mohla být Takodana. Záběry dále obsahují letmý pohled na bitvu na planetě Hoth, tentokrát včetně tauntaunů, na nichž jezdí povstalečtí vojáci, nebo na útroby paláce Theed na Naboo, v nichž došlo k souboji Qui-Gona Jina a Obi-Wana Kenobiho s Darthem Maulem.

Je však otázka, jestli se nový Battlefront pochlubí jen motivy základní filmové ságy nebo jestli zahrne i období a události animovaných seriálů The CLone Wars a Rebels či samostatného filmu Rogue One: Star Wars Story. Na odpověď si budeme muset ještě počkat.

Star Wars: Battlefront 2 nemá stanovené datum vydání, ani platformy. Hru očekáváme na podzim letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud budeme věřit videu, za předobjednávku získáte postavy z osmé epizody s názvem The Last Jedi, která bude mít premiéru v kinech letos v prosinci. Zatím však není jasné, jak ovlivní hru, tedy jestli půjde o přímý přístup k postavám nebo jestli půjde jen o pouhé skiny. Koneckonců minimálně Rey a Kylo Ren by měli v novém filmu vypadat jinak než v sedmé epizodě Síla se probouzí, tedy i jinak než ve videu, takže se nabízí možnost, že za předobjednání získáte jen kosmetickou proměnu. I v tomto směru si však na detaily musíme počkat.

Na tomto místě byl původně uniklý sestřih. EA však video ze všech kanálů postupně stahuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama