Star Wars: Battlefront se brzy dočká dalších offline režimů, DLC Death Star vyjde v září
Star Wars: Battlefront Novinka Star Wars: Battlefront se brzy dočká dalších offline režimů, DLC Death Star vyjde v září

Star Wars: Battlefront se brzy dočká dalších offline režimů, DLC Death Star vyjde v září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Od 20. července budete moci spolu s boty hrát herní módy Walker Assault a Fighter Squadron. A majitelé Season Passu navštíví Hvězdu smrti v průběhu září.

Reklama

Už dlouhou dobu víme, že EA a DICE chystají další bezplatné offline režimy pro Star Wars: Battlefront. Až nyní ale bylo oficiálně oznámeno, o co vlastně půjde.

Spekulace vzniklé na základě nálezů v souborech hry se nemýlily, takže se můžete těšit na mód Skirmish, který bude k dispozici zdarma pro všechny majitele Battlefrontu na všech platformách.

„Nový režim bude k dispozici od 20. července a nabídne hráčům možnost hrát offline proti botům v rámci sólové mise, nebo kooperativně s přítelem na rozdělené obrazovce (pouze konzole). Skirmish lze hrát na vybranou úroveň obtížnosti v rámci modů Walker Assault a Fighter Squadron.” Dočteme se v oznámení na oficiálním webu.

Podle slov tvůrců se během léta mohou hráči Battlefrontu těšit na další bezplatný obsah, konkrétně nové Hutt kontrakty, díky nimž si budete moci odemknout novou výbavu, dále odměny za přihlášení do hry a bezplatné trialy druhého placeného DLC s názvem Bespin. Jak se zdá, možnost zkusit si během několika dní zdarma přídavek Outer Rim se osvědčila.

Třetí placené DLC, Death Star, přitom dorazí v září, přičemž i tentokrát dojde nejprve na majitele Season Passu. Ostatní si budou moci koupit přídavek samostatně o dva týdny později. Součástí Death Star DLC budou mapy z prostředí Hvězdy smrti pokrývající zemi i vzduch, nové zbraně, Star karty a dva noví hrdinové.

víme, že jedním z nich bude lovec odměn Bossk, a to na straně Impéria. Řady povstalců s největší pravděpodobností obohatí Chewbacca (Žvejkal v prvním českém dabingu původní trilogie). Tvůrci tvrdí, že jeden z hrdinů je velmi zajímavá postava, na kterou hráči trpělivě čekali. To prostě musí být Chewie, jinak připadá v úvahu snad jen starý Ben/Obi-Wan Kenobi.

První záběry z DLC Death Star uvidíme tuto sobotu během panelu na akci Star Wars Celebration v Londýně. K dispozici bude také živý přenos, který začne od 20:00 našeho času. je možné, že během tohoto panelu uslyšíme něco nového i o dalších Star Wars titulech od EA v čele s akční adventurou, na které pracuje studio Visceral Games spolu se scénáriskou série Uncharted Amy Hennig.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama