Star Wars: Battlefront se nevyhne Season Passu
Star Wars: Battlefront Novinka Star Wars: Battlefront se nevyhne Season Passu

Star Wars: Battlefront se nevyhne Season Passu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

59

Pro hru vyjdou celkem čtyři placené dodatečné balíčky. To jste nečekali, co? Navíc došlo k přiblížení tří herních módů.

Reklama

Lidé z DICE a EA dnes vzali novinky týkající se očekávaného Battlefrontu ve velkém. Je jich hned několik a nejvýraznější je určitě oznámení čtyř placených DLC a samozřejmě Season Passu za 49,99 Euro. Zatím nevíme, o čem DLC budou, pokud si ale koupíte Season Pass, přístup ke všem čtyřem dodatečným balíčkům budete mít o dva týdny dříve. A jako bonus dostanete emotikon Shoot First.

K dispozici bude také Star Wars Battlefront Ultimate Edition, která zahrne samotnou hru v Digital Deluxe edici a Season Pass.

Očekávání se tedy naplnila. Bylo by přece bláhové si myslet, že v případě tak očekávané hry zůstane jen u bezplatného DLC Battle of Jakku, které vyjde na začátku prosince.

Kromě oznámení Season Passu došlo k odhalení tří nových herních módů. Jedním z nich je Droid Run a zaměřuje se na soupeření povstalců a Impéria o trojici GNK droidů. Další nese název Cargo a bude se v něm soupeřit o cenný náklad. Třetím módem je Hero Hunt, zaměřený na boj hrdinů a padouchů. O jeho existenci jsme koneckonců informovali nedávno, jen ti noví hrdinové stále nejsou oficiálně odhaleni.

Bližší informace o třech nově oznámených módech naleznete pod jednotlivými odkazy, které vás nasměrují na českou verzi webových stránek Battlefrontu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama