Star Wars: Battlefront v nových gameplay záběrech
Star Wars: Battlefront Novinka Star Wars: Battlefront v nových gameplay záběrech

Star Wars: Battlefront v nových gameplay záběrech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Uvidíte nedávno oznámený mód Fighter Squadron, ve kterém se utkají pouze stíhačky. <strong>Doplněno o informace a screenshoty</strong> - Fighter Squadron bude podporovat až 20 hráčů.

Reklama

Aktualizace: Po prezentaci Battlefrontu na konferenci EA jsme se dočkali i bližších detailů o módu Fighter Squadron. Režim bude určený až pro 20 hráčů, nicméně ve vzduchu se budou pohybovat i letouny ovládané umělou inteligencí.

Cíl hráčů je opět prostý, tým, ve kterém hrajete, musí do vypršení časového limitu dosáhnout vyššího počtu zabitých nepřátel než tým protivníků. Maximum sestřelených nepřátel je 200 a jakmile tohoto čísla váš tým dosáhne, také vítězí.

Ve vzduchu se přitom pohybují transporty obou stran, takže je na vás, jestli budete bránit transport vašeho týmu nebo naopak útočit na transport nepřátel. Pokud dojde k jeho sestřelení, váš tým dostane bonusové body.

Na bojišti budou přítomné i powerupy. Přirozeně budou na hůře dosažitelných místech, ale po jejich aktivaci vás čeká výhoda v podobě například opravy vaší stíhačky nebo kratšího cooldownu zbraní. Stíhačky obou stran mají přitom už v základu určité výhody a zatímco imperiální letouny jsou prostě a jednoduše rychlejší, povstalecké stíhačky jsou vybavené štíty.

Jak už jsem zmínil dříve, Millenium Falcon a Slave-1 I budou plnit úlohu hrdinských lodí, k nimž se také dostanete prostřednictvím powerupů. Obě plavidla jsou logicky lepší po stránce útoku i obrany a pokud je správně využijete, můžete vašemu týmu dost pomoci.

Původní zpráva (10:52): Na konferenci EA přirozeně nesměl chybět napjatě očekávaný Star Wars: Battlefront od DICE. Zatímco záběry z E3 se zaměřily na namíchanou ukázku pěchotního boje i soubojů vzdušné techniky, prezentace na Gamescomu je věnována jen té vzdušné technice, a to v rámci herního módu Fighter Squadron.

Ve videu uvidíte boj nad povrchem planety Sullust, přičemž ve změti X-Wingů a TIE nejčastěji přijde ke slovu imperiální TIE Interceptor a povstalecký A-Wing. Na malý okamžik se ale objeví i Millenium Falcon Hana Sola a Slave-1 Boby Fetta. Všechna tato vzdušná vozidla budou očividně hratelná a dá se očekávat, že Millenium Falcon a Slave-1 zastanou roli hrdinských postav typu Luka Skywalkera a Dartha Vadera v pozemním boji.

Ať už budou herní aspekty v čele se samotnou hratelností jakékoliv, nové záběry znovu dokazují, že z hlediska grafiky nebo autentického ozvučení a atmosféry nelze novému Battlefrontu nic vytknout a hra se zatím prezentuje v tom nejlepším možném světle.

Nezbývá než doufat, že Battlefront nebude jen krásná podívaná a pastva pro oči a uši každého fanouška Star Wars, ale i pořádná a zábavná hra. To se ale nejspíš dozvíme až ve druhé polovině listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama