Star Wars: Battlefront zahrne herní mód na způsob Conquestu
Star Wars: Battlefront Novinka Star Wars: Battlefront zahrne herní mód na způsob Conquestu

Star Wars: Battlefront zahrne herní mód na způsob Conquestu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Nese název Supremacy a zaměřuje se na zabírání pěti kontrolních bodů na mapě.

Reklama

Vývojáři z DICE pokračují s odhalováním herních módů, které nabídne napjatě očekávaný Star Wars: Battlefront. Dnes tu máme režim Supremacy, obdobu klasického Conquestu ze série Battlefield.

Základem Supremacy je boj o pět kontrolních bodů na mapě. Vítězství je podmíněno zabráním všech pěti bodů, případně držením většiny bodů v momentě, kdy vyprší desetiminutový limit kola. Na začátku kola drží každý tým dva body, což znamená, že bitva začíná bojem o centrální bod a pokračuje přetahováním o ostatní.

Supremacy je jedním z těch větších herních módů, takže se ho zúčastní nejen pěchota, ale i vzdušná a pozemní technika, hrdinské postavy a dokonce kráčející kolosy AT-AT. Na rozdíl od módu Walker Assault ale zjevně nebudou středem pozornosti, spíše podpora.

Nově oznámený herní mód má zahrnovat téměř všechnu techniku, kterou Battlefront zahrne, a má být vhodný pro hráče, kteří rádi útočí, i pro ty, kteří mají raději obranu. Což je s ohledem na podstatu módu logické.

Ze všech herních módů, které Battlefront nabídne, právě Supremacy zahrne největší mapy. Na maximálním počtu hráčů se ale navzdory tomu nic nemění, takže počítejte s tím, že stejně jako v případě módu Walker Assault je maximem 40 hráčů.

Závěrem tu máme parádní, který přímo svádí k tomu, aby byl použit jako tapeta na plochu. Osobně si myslím, že tohle je zatím nejvíc „badass“ screenshot z nového Battlefrontu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama