Star Wars Jedi: Survivor nabídne již v den vydání českou lokalizaci
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Star Wars Jedi: Survivor nabídne již v den vydání českou lokalizaci

Star Wars Jedi: Survivor nabídne již v den vydání českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

28
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Půjde o kombinaci strojového a ručního překladu.

Reklama

Tým pod vedením překladatele s přezdívkou Farflame odhalil, že již v den vydání očekávané akční adventury Star Wars Jedi: Survivor nabídne hráčům na PC českou lokalizaci této hry ve formě titulků. Překlad vzniká ve spolupráci s magazínem Indian.

Farflame na svých oficiálních stránkách uvádí, že první verze češtiny bude z velké části přeložena strojovým způsobem. Ačkoli má i tato verze obsahovat určité ručně přeložené texty, tak samotný autor všem doporučuje, aby si počkali na další verze, které by díky většímu zapojení ručního překladu a dílčích oprav měly nabídnout kvalitativně vyšší úroveň překladu jednotlivých pasáží.

Autoři už dokonce navázali spolupráci se znalci a oficiálními překladateli Star Wars univerza, díky čemuž by měla být zajištěna správná terminologie. Finální verze češtiny bude každopádně k dispozici až několik měsíců po vydání. Díky využití strojového překladu si ale hráči budou moci titul užít v češtině již v den vydání. Lokalizace bude zdarma ke stažení na oficiálních stránkách překladatelů.

Star Wars Jedi: Survivor vychází 29. dubna na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V samostatné novince najdete informace o přesném čase vydání a preloadu. Jak tento způsob překladu hodnotíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama