Star Wars od scénáristky Uncharted v duchu zrušeného Star Wars 1313
Novinka Star Wars od scénáristky Uncharted v duchu zrušeného Star Wars 1313

Star Wars od scénáristky Uncharted v duchu zrušeného Star Wars 1313

Michal Burian

Michal Burian

10

Nolan North řekl, že Visceral Games pro svou akční adventuru ze světa Star Wars čerpají inspiraci z úspěšné série Uncharted.

Reklama

Tajemný Star Wars projekt od studia Visceral Games bude v duchu zrušeného Star Wars: 1313, který měl být akční adventurou z pohledu třetí osoby a zaměřit se na dobrodružství mladého Boba Fetta. Nadějnou hru ale společnost LucasArts zrušila a práva na Star Wars prodala Electronic Arts.

Letos se dočkáme střílečky Star Wars: Battlefront od DICE (tvůrci Battlefieldu), zatímco Visceral Games (Dead Space) potichu připravují svou verzi Hvězdných válek. O tajemném projektu promluvil herec Nolan North. Ten se na Metroconu soustředil na odchod scénáristky Uncharted Amy Hennig, která si to v březnu 2014 z Naughty Dog namířila právě do Visceral Games, aby se mohla podílet na Star Wars.

Nolan North tvrdí, že toho o akční adventuře Star Wars ví hodně. Dle jeho slov nová hra bude v duchu zrušeného Star Wars: 1313, ale rozhodně nebude stejná. Visceral Games se měli u 1313 inspirovat, stejně tak u úspěšné série Uncharted.

„Pokud jste velkými fanoušky příběhů, které napsala Amy Hennig, tak pro EA restartovala zbrusu novou Star Wars hru, která bude ve stylu Uncharted. Vím o tom hodně a je to úžasné,“ řekl North, reportuje GameSpot.

Amy Hennig odešla z Naughty Dog v březnu 2014 poté, co se podle nepotvrzených informací nedohodla s ostatními hlavními členy studia, svou roli v tom měl sehrát Neil Druckmann a Bruce Straley, kreativní ředitel a šéf vývoje, kteří po survival thrilleru The Last of Us převzali otěže nad Uncharted 4: A Thief's End.

Nolan North je v poslední době populární člověk, namluvil Nathana Drakea v Uncharted, stejně tak Desmonda Milese v Assassin's Creed, Penguina v Batman: Arkham Knight či Black Hand of Sauron v Shadow of Mordor. Lze předpokládat, že jeho hlas uslyšíme i v novém Star Wars od Visceral Games. V opačném případě by toho zřejmě tolik nevěděl.

Více informací o zrušeném Star Wars 1313 se dočtete v našem kompletním zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama