Star Wars: Rise to Power je nová mobilní strategie od EA
Novinka Star Wars: Rise to Power je nová mobilní strategie od EA

Star Wars: Rise to Power je nová mobilní strategie od EA

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Na displejích mobilních telefonů a tabletů budete moci ovlivnit konflikt mezi Impériem a Novou republikou.

Reklama

Společnost EA včera oznámila novou mobilní Star Wars hru. Jmenuje se Star Wars: Rise of Power a půjde o strategický titul, v němž budete moci zažít konflikt mezi umírajícím Impériem a čerstvě založenou Novou republikou. Z toho vyplývá, že časově je hra zasazená do období mezi filmy Návrat Jediho a Síla se probouzí.

Detailů zatím není mnoho, tvůrci každopádně slibují možnost rozhodnout o tom, kdo nakonec zvítězí. S každým krokem dochází k ovlivnění osudu galaxie, přičemž si můžete vybrat stranu, založit svou základnu a začít budovat flotilu hvězdných lodí. Nevím jak vy, ale z takového popisu mám dojem, že půjde o další obdobu Clash of Clans. Tento formát využívá už hra Star Wars: Commander, která spadá pod společnost Disney.

Momentálně nemáme bližší informace o datu vydání nebo platformách, dá se však počítat minimálně s Androidem. Uživatelé Androidu se totiž mohou na oficiálním webu přihlásit k testování pre-alpha verze. A jestli Rise of Power s určitostí míří na Android, je takřka jisté, že dorazí i na iOS.

Star Wars: Rise of Power přitom není první mobilní Star Wars hra od EA. Už nějakou dobu je k dispozici poměrně populární a často aktualizovaný a rozšiřovaný titul Star Wars: Galaxy of Heroes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama