Star Wars: The Old Republic se letos dočká dvou velkých rozšíření
Star Wars: The Old Republic Novinka Star Wars: The Old Republic se letos dočká dvou velkých rozšíření

Star Wars: The Old Republic se letos dočká dvou velkých rozšíření

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

Rise of the Hutt Cartel a Galactic Starfighter nejsou jediná velká rozšíření onlinovky ze světa Star Wars. Letos plánují tvůrci vydání dalších dvou.

Reklama

Pokud stále hrajete onlinovku Star Wars: The Old Republic, určitě vás potěší, že se letos hra dočká dvou dalších digitálních expanzí (něco jako menší datadisky) po vzoru Rise of the Hutt Cartel a Galactic Starfighter. Prozradil to producent Bruce Maclean prostřednictvím oficiálního blogu informujícím o plánech vývojářů pro tento rok.

Jedno rozšíření by se svým rozsahem mělo více blížit bezplatnému Galactic Starfighter, které do hry přidalo především možnost pilotovat jednomístné stíhačky, zatímco druhá expanze by se měla více podobat placenému Rise of the Hutt Cartel. To pro změnu přineslo novou planetu, dějovou linii s ní spojenou a další věci.

Také jsme se dozvěděli, že vývojáři plánují opravy bugů každé tři týdny a nové updaty v rozestupech devíti týdnů. Samozřejmostí je pak i přidání dalšího PVP obsahu, předmětů, Flashpointů, Warzones a dalších herních prvků typických pro MMO žánr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama