Star Wars: Trials on Tatooine pro HTC Vive vyjdou v pondělí
Novinka Star Wars: Trials on Tatooine pro HTC Vive vyjdou v pondělí

Star Wars: Trials on Tatooine pro HTC Vive vyjdou v pondělí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Experimentální VR projekt ze světa Star Wars bude k dispozici zcela zdarma. V přípravě je také další Star Wars titul pro virtuální realitu, pro změnu zaměřený na Dartha Vadera.

Reklama

V březnu jsme vás poprvé informovali o projektu Star Wars: Trials on Tatooine, který má za cíl ukázat krásy předaleké galaxie ve virtuální realitě headsetu HTC Vive. Původně šlo jen o experiment, v jehož případě nebylo jasné, zda se vůbec kdy dostane do rukou širší veřejnosti. Ale nakonec k tomu dojde. A to už velmi brzy.

Trials on Tatooine od LucasFilmu a ILMxLAB vyjdou toto pondělí, 18. července, pro HTC Vive, resp. SteamVR. A to zcela zdarma. Fanoušci Star Wars, kteří musí za každou cenu vidět a hrát všechno, by tak měli začít šetřit. Ne na hru, ale na samotný headset, protože Vive je vážně drahá sranda.

O tom, kdy a jestli vůbec se Trials on Tatooine podívají na PlayStationVR, zatím nevíme nic.

Datum vydání pro HTC Vive bylo přitom oznámeno v rámci právě probíhající akce Star Wars: Celebration v Londýně. Tam také došlo na oznámení, že ILMxLAB připravuje také VR titul zaměřený na Dartha Vadera. Na zatím bezejmenném projektu pracuje scénárista David Goyer, který se podílel třeba na filmech Batman začíná, Temný rytíř nebo Muž z oceli.

Dnes od 20:00 navíc začne panel zaměřující se na Star Wars tituly od EA. Jisté je, že se dozvíme něco nového o MMO The Old Republic a o přídavku Death Star pro Battlefront, snad ale dojde i na zajímavosti týkající se dosud nevydaných projektů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama