StarCraft II slaví desáté výročí velkou aktualizací
StarCraft 2 Novinka StarCraft II slaví desáté výročí velkou aktualizací

StarCraft II slaví desáté výročí velkou aktualizací

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Přidává nové achievementy a podporu custom kampaní.

Reklama

Skoro se tomu nechce věřit, ale od původního vydání RTS hry StarCraft II uteklo již dlouhých 10 let, přičemž se hra stále těší poměrně silné popularitě.

Autoři ze společnosti Blizzard se tak k tomuto výročí rozhodli vydat doposud největší patch 5.0, který do hry přidává hromadu nových věcí.

Masivní úpravy se dočkal třeba herní editor, do kterého přišly nové možnosti v podobě formací pro jednotky či pathfindingu na vodě. Společně s ním se hra dočkala podpory custom kampaní, vytvořených samotnými uživateli. Pro ty větší nadšence je pak připraven i nový systém prestiže pro vaše komandéry (což otevře i nové talenty) do kooperativních misí.

Pokud by pak vaše srdce toužilo po tom, že si zahrajete celou kampaň znova, tak si pro vás vývojáři připravili nové achievementy do všech 83 misí (včetně Nova Covert Ops balíčku a všech datadisků), které vás navedou k tomu, abyste příběh prošli prozatím neprozkoumanými možnostmi. Pokud se vám pak podaří získat všechy tyto achievementy, získáte do hry speciálního hlasatele Stonea alias Agenta X74996R.

Dalšího takového hlasatele v podobě ukrajinského profesionála s přezdívkou White-Ra získáte, pokud se do hry přihlásíte v období mezi 27. červencem a 10. srpnem.

Svého přidání se následně dočkali i různá menší vylepšení, jako je třeba odpočet na začátku zápasu, upravitelná jména týmů či výběr serveru pro lobby.

Na kompletní seznam změn se můžete kouknout na oficiálních stránkách.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama