StarCraft 2 bude od 14. listopadu free-to-play
StarCraft 2 Novinka StarCraft 2 bude od 14. listopadu free-to-play

StarCraft 2 bude od 14. listopadu free-to-play

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Kampaň Wings of Liberty bude zdarma pro každého a platit nemusíte ani za multiplayer.

Reklama

Společnost Blizzard na letošním Blizzconu překvapila oznámením, že populární real-time strategie StarCraft 2 přejde od 14. listopadu na free-to-play model, což samozřejmě ovlivní všechny složky hry. Kupříkladu první singleplayerová kampaň, Wings of Liberty, bude zcela zdarma. V případě, že již Wings of Liberty vlastníte, můžete naopak zdarma získat kampaň Heart of the Swarm, ale pouze za předpokladu, že se přihlásíte do hry mezi 8. listopadem a 8. prosincem.

Kampaň Legacy of the Void a rozšíření Nova Covert Ops budou k dispozici ke koupi po 14,99 amerických dolarech, případně v kompletním balíčku veškerého singleplayerového obsahu za 39,99 dolarů.

Kompetitivní multiplayer a všechen jeho obsah, který zahrnuje i hodnocené hraní, bude rovněž zdarma. K hodnoceným zápasům se přitom dostanete po 10 výhrách v nenáročném módu nebo ve Versus AI režimu. Přístup k nim vám zajistí i pořízení jakékoliv kampaně, případně zmíněného balíčku kampaní nebo kompilace War Chest.

Přechod na free-to-play model se dotkne i kooperativního módu. Velitelé Kerriganová, Raynor a Artemis budou opět kompletně zdarma pro každého, kdo si StarCraft 2 zahraje. Ostatní velitelé budou zdarma přístupní až do úrovně 5. Jestli s nimi chcete dále levelovat, musíte si je pořídit za peníze.

Blizzard přitom myslí i na ty, kteří si již StarCraft 2 pořídili. Všichni, kteří hru vlastnili nejpozději 31. října, dostanou speciální skin Eidolon Ghost a tři portréty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama