Startovní trailer Battlefield 3: Armored Kil
Battlefield 3 Novinka Startovní trailer Battlefield 3: Armored Kil

Startovní trailer Battlefield 3: Armored Kil

Michal Burian

Michal Burian

30

Připravte se na totální nasazení bojové techniky – rozšíření Armored Kill vychází dnes na PS3 v rámci předplatného Premium a pak 11.9. pro Premium hráče na PC a X360.

Reklama

Ve videu níže uvidíte záběry z průběhu hry na všech čtyřech mapách balíčku Armored Kill, počínaje nádhernými zasněženými vrcholky pohoří na mapě Alborz Mountains a konče největší mapou v historii série Battlefield, Bandar Desert.

Armored Kill obsahuje celkem čtyři nové mapy, šest typů bojové techniky s 20 odemykatelnými modifikacemi, nový herní mód Tank Superiority a mnoho dalšího. Rozšíření je pro majitele předplatného Premium k dispozici s dvoutýdenním předstihem a jako první přichází na řadu hráči na PS3.

Pro PC a Xbox 360 bude DLC dostupné od 11. září, za předpokladu, že máte Premium účet. Pokud nemáte placený Premium účet, tak si budete muset několik dní počkat. PS3 hráči do 18. září a ostatní (PC a X360) do 25. září.

EA DICE chystá ještě dva balíčky, Aftermath vyjde v prosinci a End Game začátkem příštího roku. Aftermath bude situován do rozbombardovaných ulic Teheránu, v němž se, dle slov autorů, zapojíte do neutuchajícího boje o nadvládu a kontrolu. A to hned na čtyřech zbrusu nových mapách. Ty by měly plně využívat daného prostředí a nebude tak údajně problém taktizovat s ohledem na míru devastace. To je nám ale překvapení. Mnohem víc si tak slibujeme od chystaného originálního módu, o kterém se toho ale zatím moc neví. Samozřejmostí je celá řada unikátních, dosud neviděných vozidel, nových zbraní, achievementů, psích známek, úkolů apod.

O End Game toho prozatím moc nevíme, jisté je, že se dočkáme akční jízdy na terénních motorkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama