Stavění tunelů a mostů v SimCity díky nové aktualizaci
SimCity Novinka Stavění tunelů a mostů v SimCity díky nové aktualizaci

Stavění tunelů a mostů v SimCity díky nové aktualizaci

Michal Burian

Michal Burian

17

V pořadí sedmá aktualizace přidává do budovatelské strategie SimCity nástroj pro zvednutí nebo snížení cest. To umožní stavět tunely, mosty a další.

Reklama

SimCity z letošního března sice nenabízí velké plochy pro stavění, hráči za to sice bojují, ale zatím jim to nebylo nic platné. Lokality jsou malé a není problém za pár hodin celou malebnou krajinku zastavět a pak vám nezbývá nic jiného než vylepšovat město, hledat slabé stránky nebo se poohlédnout někde jinde a začít v jiné lokalitě hezky od začátku. To je nejen podle mého jedna z velkých slabin celého titulu, který nabízí jinak velmi slušný zážitek (pryč jsou doby, kdy jste se nemohli připojit na server). Při tak častých aktualizací by snad jednoho dne na výše zmíněný problém mohlo dojít, musíme si ale ještě nějaký čas počkat.

V pořadí sedmá aktualizace se totiž zaměřila na dopravu. Nabídne například nástroj pro zvednutí či snížení cest. To vám umožní stavět tunely, mosty, opěrné stěny a další. Jinými slovy by právě tato funkce měla pomoci v řešení nekonečných kolon aut, autobusů, náklaďáků atd.

Níže si můžete pustit video. V něm vám Guillaume Pierre z Maxisu ukáže možnosti a celkové použití tohoto nového nástroje.

*Mac verze SimCity vyjde 29. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama