The Sims 5 nebudou, Project Rene ano
i Zdroj: EA/Maxis
The Sims 4 Novinka The Sims 5 nebudou, Project Rene ano

The Sims 5 nebudou, Project Rene ano

Filip Svoboda

Filip Svoboda

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

EA sází na podporu čtvrtého dílu.

Reklama

Electronic Arts se v rozsáhlém textu na webových stránkách rozepsalo o budoucnosti série The Sims. Především autoři oznámili, že ji vidí v The Sims 4, které se chystají i nadále zásobovat obsahem ve spolupráci s komunitou. Plnohodnotné pokračování s číslovkou 5 nevzniká, před dvěma lety oznámený Project Rene ovšem pokračuje.

Komunikace EA a vývojářů z Maxis dosud nebyla ve věci pokračování značky zcela jasná a Project Rene se tak zpravidla ztotožňoval s The Sims 5. S takovým předpokladem jsme pracovali i při letošních spekulacích o zrušení projektu. Ať už ale vznikaly jakékoli hry, podle aktuálního oficiálního vyjádření přežil právě Project Rene, který se zaměří na sociální vrstvu série. Titul se na podzim dočká uzavřeného testu a zvlášť se budou testovat v rámci programu The Sims Labs i některé konkrétní herní prvky.

„Zaměříme se na vytváření rozličných her a zážitků, které se dotknou různých kategorií v žánru simulace života, včetně cozy her, sociálních a kooperačních her, mobilních příběhových her a nadále budeme prohlubovat, vylepšovat a modernizovat hru The Sims 4, která zůstane základním kamenem Sims,“ píší autoři. Důležitá je pro ně podpora komunity, která bude moci tvořit a nabízet vlastní obsah díky takzvaným Creator Kits.

Vznikne také film podle The Sims, EA se domluvilo s Amazon MGM Studios. V druhé půlce listopadu se na Nintendo Switch podívá dvojice her MySims a MySims Kingdom v takzvaném MySims: Cozy Bundle, které původně vyšly na Nintendo DS a Wii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama