Steam spustil domovské stránky vývojářů a vydavatelů a chystá lov potvůrek
Novinka Steam spustil domovské stránky vývojářů a vydavatelů a chystá lov potvůrek

Steam spustil domovské stránky vývojářů a vydavatelů a chystá lov potvůrek

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Pomocí nich můžete přehledně sledovat své oblíbené vývojáře a vydavatele.

Reklama

V poslední době na Steamu vychází celá řada her a je velmi jednoduché nějakou méně známou novinku, o které se tolik nemluví a nepíše, přehlédnout. Možná právě kvůli tomu Steam představil domovské stránky vývojářů a vydavatelů. Pomocí nich můžete přehledně sledovat své oblíbené vývojáře a vydavatele a být informováni o jejich nových produktech.

„Domovské stránky vývojářů a vydavatelů zahrnují všechny produkty, které daný tvůrce vypustil do světa. Správa stránek je na samotných tvůrcích a někdo se tak může rozhodnout propagovat svoji nejnovější sérii, zatímco někdo jiný vyzdvihne své nejprodávanější produkty,“ informuje Valve a připomíná, že u svého oblíbeného vývojáře nebo vydavatele se můžete přihlásit k odběru novinek pomocí e-mailu. Firma vám bude posílat e-mail v případe, že začne prodávat nový produkt.

Sledování specifických stránek má za následek ještě jednu věc. Steam se vám v budoucnu přizpůsobí a začne vám doporučovat více produktů od společností, které sledujete.

Podívat se můžete například na stránky českých studií. SCS Software si jako hlavní vybrali oblíbený Euro Truck Simulator 2. Nejprve se dočtete krátký popisek o hře a prohlédnete si řadu pěkných screenshotů. Přepnout si ale můžete i na American Truck Simulator a níže se přehledně zobrazují nejprodávanější, nově vydané, nacházející a zlevněné produkty. Mezi nimi můžete filtrovat. Své stránky mají i Warhorse Studios se středověkým RPG titulem Kingdom Come: Deliverence nebo Bohemia Interactive s Armou 3, Ylands a DayZ.

Valve chystá i další novinky. V rámci letních slev odstartuje lov mimozemských potvůrek ve stylových oblečcích s motivy z jednotlivých her. Zing.cz se od svého důvěryhodného zdroje dozvěděl, že tzv. Saliens budou součástí Steam profilů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama