Stolní hra The Witcher: Adventure Game představena ve vší parádě
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Stolní hra The Witcher: Adventure Game představena ve vší parádě

Stolní hra The Witcher: Adventure Game představena ve vší parádě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16
Platformy pkgsrc Desková hra

Vzpomínáte na fotografie stolní hry na motivy Zaklínače, kterou bylo možné vidět na loňském Gamescomu? Nyní se díky teaser traileru a webové stránce prezentuje v pořádné podobě.

Reklama

Na loňském Gamescomu prezentoval CD Projekt kromě vele-očekávaného Zaklínače 3 i zajímavě vypadající stolní hru s názvem The Witcher: Adventure Game. Od té doby však bylo ticho po pěšině, což se teď naštěstí mění.

Stolní hra se totiž dočkala vlastní webové stránky a krátkého teaser traileru. Z nich se dozvídáme, že se v Adventure Game budeme moci chopit role zaklínače Geralta z Rivie, čarodějky Triss Ranuncul, barda Marigolda nebo trpaslíka Yarpena Zigrina. Toho můžete znát především z knižní předlohy od Andrzeje Sapkowského, svou roli ale sehrál i v Zaklínači 2, konkrétně ve Vergenu v druhém aktu. To jen tak pro osvěžení paměti.

Náplní stolní hry, která je určená pro 2 až 4 hráče a kterou bude distribuovat společnost Fantasy Flight Games, by přitom měly být rozličné úkoly zaměřující se na lov monster a získávání zlata, dále nebezpečné mise a interakce s ostatními postavami světa Zaklínače.

Hlavní housle zde očividně hraje hmotná a očividně velmi propracovaná verze, pokud ale preferujete digitální podobu, nepřijdete zkrátka. Adventure Game bude totiž časem dostupná i pro tablety se systémem Android a iOS. V každém případě, jak někdo trefně poznamenal v YouTube komentářích: Shut up and take my orens.

A pokud jde o datum vydání, zatím víme jen to, že se hra objeví někdy v průběhu letošního roku. Dost možná doprovodí na pulty obchodů samotného Zaklínače 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama