Novinka Stormgate od veteránů z Blizzardu je venku

Stormgate od veteránů z Blizzardu je venku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

Hra je k dispozici v early accessu na Steamu.

Reklama

Vývojáři ze studia Frost Giant, které založili bývalí členové Blizzardu v podobě Tima Mortena a Tima Campbella, vydali svůj premiérový titul s názvem Stormgate. Jedná se o RTS, která cílí především na fanoušky sérií Starcraft nebo Warcraft. Hra se nově dočkala uvedení v programu předběžného přístupu na Steamu, kde je k dispozici hned ve třech edicích, jejichž cena se pohybuje od 25 do 60 eur. Již 13. srpna ale titul přejde na free-to-play model. 

Autoři ve svých propagačních materiálech lákají na RTS nové generace, která využije možnosti Unreal Enginu páté generace. Z pohledu obsahu vás čekají bitvy zasazené do světa, který kombinuje prvky z fantasy i sci-fi. Na poli herních režimů poté autoři slibují bohatou kampaň a další herní módy, ve kterých se utkáte s počítačem ovládanými protivníky i živými hráči. Dosavadní reakce hráčů jsou však smíšené, což dokládá hodnocení 57 % na Steamu

Uživatelé si na jednu stranu pochvalují společné prvky s hrami od Blizzardu v čele se Starcraftem, ale na druhou stranu vývojářům vyčítají uspěchané vydání early accessu, které má za následek menší množství obsahu i horší optimalizaci. Kritice se přitom nevyhnula ani grafika a cena vyšších edic.

Stormgate od veteránů z Blizzardu je venku
i Zdroj: Frost Giant Studios
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama