Novinka Veteráni z Blizzardu oznámili datum vydání hry Stormgate

Veteráni z Blizzardu oznámili datum vydání hry Stormgate

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Novinka cílí na fanoušky her jako StarCraft 2 a Warcraft 3.

Reklama

Vývojáři z nezávislého studia Frost Giant, v jehož čele stojí bývalí zaměstnanci Blizzardu, zveřejnili nové materiály z připravované RTS s názvem Stormgate. Prostřednictvím níže přiloženého vývojářského deníčku jsme se zároveň dozvěděli přesné datum vydání, které bylo stanoveno na 13. srpna, kdy hra vstoupí do programu předběžného přístupu na Steamu. Díky sázce na free-to-play model bude základní verze hry k dispozici zdarma.

K dostání ale budou rovněž tři placené verze s dodatečným obsahem a přednostním přístupem, díky kterému se do hraní budete moci pustit již 30. července. Cena jednotlivých balíčků byla stanovena na 25, 40 a 60 eur. Autoři Stormgate se nijak netají inspirací klasickými strategiemi od Blizzardu v čele s hrami StarCraft 2 a Warcraft 3, na jejichž odkaz chtějí dle svých slov navázat.

Jednotlivé režimy v podobě kampaně, kooperace i 1v1 multiplayeru vás zavedou do světa, který kombinuje prvky ze sci-fi a fantasy. Kromě zmíněného vývojářského deníčku se můžete podívat také na filmový trailer a ukázku jedné z dostupných frakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama