Stormtrooper na novém obrázku ze Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Stormtrooper na novém obrázku ze Star Wars: Battlefront

Stormtrooper na novém obrázku ze Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Čekání na zítřejší odhalení Battlefrontu od DICE a EA by vám mohl zkrátit nový render, na němž vidíme ne tak úplně klasického Stormtroopera <strong>+ reklama přímo na místě</strong>.

Reklama

Plnohodnotné odhalení Star Wars: Battlefront od DICE se nezadržitelně blíží a dočkáme se ho již zítra v 19:30 našeho času. Čekání by mohlo zkrátit vydání nového renderu ze hry, který byl v průběhu posledních dní vydáván po částech, ale teprve nyní máme k dispozici kompletní obrázek.

Stormstroopera jistě poznáte, zbývá jen otázka, co znamená ta hadice a batoh na zádech. Ani jedno rozhodně nepatří ke standardní výbavě Stormtrooperů, takže se dá očekávat, že dodatečná hračka může mít co dělat například s výstupem do vesmíru. Pravděpodobně jde ale o render přímo z Frostbite 3 enginu, a tedy i ze samotné hry. Render sice dělá dojem, že je až příliš detailní na in-game model, ale i s takovými detaily si poslední verze enginu podle všeho poradí.

Stojí za to připomenout, že dnes kolem 19:00 bychom se mohli dočkat nového traileru na filmovou sedmou epizodu s podtitulem The Force Awakens (Síla se probouzí). Premiéra dlouho očekávaného traileru na Star Wars Celebration sice dosud nebyla oficiálně potvrzená, ale víme, že video bude doprovázet Avangers: Age of Ultron v kinech, takže jeho vydání je zaručeně blízko. A nejspíš neexistuje lepší místo premiéry než největší akce pro fanoušky Star Wars, která začíná už dnes.

Aktualizace: Star Wars Convention je připraveno na bližší představení střílečky Star Wars: Battlefront. Někdo vyfotil obrovský poutak, který bude na stánku EA. Vypadá to, že by mohlo jít o hlavní artwork ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama