Strategická akce Guns Up! nakonec pouze pro PS4
Novinka Strategická akce Guns Up! nakonec pouze pro PS4

Strategická akce Guns Up! nakonec pouze pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

2

Původně byla v plánu jako Cross-Play pro všechny tři hlavní platformy PlayStation.

Reklama

Společnosti Valkyrie a Sony se rozhodly, že připravovaná free-to-play strategická akce Guns Up! nevyjde na PS4, PS3 a PS Vita, ale pouze na novou konzoli PlayStation 4. Původně bylo v plánu, že majitelé všech tří hlavních platforem PlayStation budou moci hrát proti sobě.

V Guns Up! převezmete roli generála a budete řídit své zdroje a pomocí různorodého vojska se pokusíte zničit nepřátelské základny a dobýt nové území. K dispozici budete mít miny, letecké údery nebo kouřové clony. Pozor si bude muset dávat na lstivého protivníka, který může mít strategicky rozmístěné své odstřelovací věže, protiletadlová děla, minomety a spoustu dalších obraných věcí.

V boji se budete moci spolehnout na různé třídy svých vojáků, slibován je klasický Grunt, Assault, Ranger, Rocketeer, Flamer, Sniper a nakonec Machine Gunner. Na své jednotky budete muset dávat pozor a každý svůj krok promyslet, protože každá jednotka bude levelovat a postupně vylepšovat své útoky a obranu.

S ostatními hráči budete moci vytvořit alianci a společně vládnout. Pokud vás neláká multiplayer, tak vývojáři slibují i jakousi formu singleplayeru.

Datum vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama