Střílečka Crysis 3 oficiálně oznámena
Crysis 3 Novinka Střílečka Crysis 3 oficiálně oznámena

Střílečka Crysis 3 oficiálně oznámena

Michal Burian

Michal Burian

86

Vžijeme se do „Proroka“ a vrátíme se zpět do New Yorku <strong>+ první informace a obrázky</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts a vývojářské studio Crytek dnes oznámily titul Crysis 3. S využitím výkonu CryENGINE, vlastního herního enginu Cryteku, má Crysis 3 nabídnout bezkonkurenční grafické zpracování a dynamický herní systém.

Hráči se opět v roli „Proroka“ vrátí do New Yorku, kde zjistí, že celé město bylo zapouzdřeno do nanokopule vytvořené zločineckou organizací Cell Corporation. Takzvaná „Kopule svobody“ v New York City je ve skutečnosti deštným pralesem v ulicích někdejšího velkoměsta, nyní oplývajících převislými stromy, neproniknutelnými mokřinami a divokými řekami.

Uvnitř „Kopule svobody“ se nachází sedm charakteristických prostředí plných nástrah známých jako „Sedm divů“. Tento nový nebezpečný svět si žádá nové vyspělé zbraně a taktiku boje. Prorok bude nyní používat smrtící kompozitní luk, vylepšený nanooblek i ničivé mimozemské technologie a stane se tak nejobávanějším lovcem planety.

V roce 2047 se Prorok vydává na odvetnou misi s cílem zjistit pravé motivy Cell Corporation k vybudování karanténních nanokopulí. Občanům bylo sděleno, že tyto gigantické struktury nad celými městskými oblastmi byly vztyčeny na jejich ochranu a k vyčištění metropolí od zbytků sil Cephů. Ve skutečnosti jsou nanokopule součástí tajného plánu Cell Corporation získat teritorium a technologie k ovládnutí světa. S mimozemskými Cephy číhajícími za každým rohem a neustále útočícími nepřáteli z řad lidí není nikde bezpečno. Pro Proroka je však na jeho cestě za odplatou cílem každý z nich.

Traileru se dočkáme za 7 dní.

Již nyní můžete začít předobjednávat edici Crysis 3 Hunter, která vám poskytne prostředky k úspěšnému lovu v multiplayeru. Konkrétně se jedná o přednostní přístup k novému speciálnímu luku s příslušenstvím a modul „Hunter“ pro nanooblek ke zvýšení kapacity energie a přidání nových funkcí.

Hráči, kteří si tuto edici předobjednají již nyní, dostanou další náskok pro online hraní v podobě bonusových zkušenostních bodů až do 5. úrovně, originální povrchovou úpravu pro luk a tři exkluzivní psí známky na stylové lovecké výpravy.

Vydání Crysis 3 je plánováno na jaro 2013 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Již nyní si hru můžete předobjednat v našem obchodě Xzone.cz pro PC za 1078 Kč a pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1318 Kč a zajistit si tak všechny bonusy, které budou u hry přibaleny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama