Střílečka Nex Machina od autorů Resogun zahrne lokální co-op
Nex Machina Novinka Střílečka Nex Machina od autorů Resogun zahrne lokální co-op

Střílečka Nex Machina od autorů Resogun zahrne lokální co-op

Michal Burian

Michal Burian

1

Vyjde před začátkem letních prázdnin na počítače a konzole PlayStation 4.

Reklama

Zběsilá arkádová střílečka Nex Machina od tvůrců titulu Resogun měla původní vyjít jen na konzole PlayStation 4, pak ale finské studio Housemarque oznámilo i PC verzi. Dnes se dozvídáme přesné datum vydání a došlo také k potvrzení lokální kooperace.

Nex Machina vyjde 20. června letošního roku v digitální podobě na PC a PlayStation 4. V této arkádě hráči procestují pět světů a nepřátelům budou čelit ve stovce všelijakých úrovní, kde na vás čeká čistokrevná akce s destrukcí ve vzdálené cablepunkové budoucnosti.

Kromě singleplayeru a kompetitivního multiplayeru se budete moci zabavit také u lokální kooperace. Na detaily si ale musíme ještě počkat.

Příběh Nex Machina bude vyprávět o lidstvu, které se stalo naprosto závislým na technologiích a nedokáže odvrátit zrak od tabletů a jiných mobilních zařízení. Opuštěné stroje po boku otupělých humanoidů nepozorovaně nabydou vědomí a v krátkém čase více než desetinásobně přesáhnou lidskou inteligenci. Lidská rasa se pro ně stane naprosto zbytečnou, kterou nemá cenu ani zotročit. Velmi rychle se tedy rozhodnou lidstvu dokázat svoji nadřazenost a vyhladit ho.

Na hře společně se studiem Housemarque spolupracuje i Eugene Jarvis - autor klasických arkádových her jako jsou Robotron nebo Smash TV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama