Střílečka Outriders od prvního dne v Game Passu
Outriders Novinka Střílečka Outriders od prvního dne v Game Passu

Střílečka Outriders od prvního dne v Game Passu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Android Android

Xbox ulovil jednu z nejočekávanějších her dubna.

Reklama

O akční hře Outriders od polského studia People Can Fly, které můžete znát například díky hrám jako Painkiller nebo Bulletstorm, jsme v poslední době psali opakovaně. Nedávno totiž vyšla demoverze (stručné dojmy si můžete přečíst zde) a vydání samotné hry se blíží, konkrétně je stanoveno na 1. dubna, přičemž autoři několikrát zdůrazňovali, že opravdu nejde o aprílový vtip.

Nyní jsme se však dozvěděli velice překvapivou informaci. Hra Outriders bude už ode dne vydání dostupná ve službě Xbox Game Pass, nicméně pouze pro konzole a Android, PC hráči zatím mají smůlu. I tak jde ale o velmi výhodnou nabídku.

V poslední době se stává čím dál častěji, že se hry do služeb jako je Game Pass (a dokonce i PS Plus) dostávají právě už v den vydání, což může hráčům ušetřit poměrně hodně peněz. Pokud byste si ale Outriders chtěli koupit anebo zkrátka hrajete na platformě, kde nemáte jinou možnost, můžete tak učinit v obchodě Xzone, kde najdete PC verzi za 1 499 Kč a konzolovou za 1 799 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama