Střípky informací o Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda Novinka Střípky informací o Mass Effect: Andromeda

Střípky informací o Mass Effect: Andromeda

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Děj hry se odehrává dlouho po událostech původní trilogie a N7 agent v traileru není hlavní hrdina. <strong>+ nový artwork a screenshot.</strong>

Reklama

Krátce po zveřejnění prvního traileru z nového Mass Effectu se vývojáři z BioWare podělili o první detaily. Není jich moc, ale pro začátek to určitě stačí.

Jak už víme z dřívějška a jak koneckonců napovídá i podtitul hry, Mass Effect: Andromeda se odehrává ve zcela nové galaxii jménem Andromeda. Časově je hra zasazená dlouho po událostech původní trilogie. Přesnější časové údaje bohužel zatím neznáme.

Hrát budeme za lidskou postavu, přičemž si samozřejmě budeme moci vybrat pohlaví. Nutno ale říct, že N7 agent, který se objevil v traileru, není hlavní hrdina hry. V tomto směru se prý další detaily dozvíme později.

Očekávat můžeme i nový tým spolubojovníků, se kterými budeme moci navazovat vztahy. Takže klasický BioWare styl.

Vozidlo z traileru je samozřejmě nové a vylepšené Mako, jehož podobu jsme mohli vidět v minulosti. Tvůrci také chválí Frostbite engine, zajímavé ale je, že už nezmiňují Frostbite 3, ale prostě jen Frostbite. Že by v EA konečně dostali rozum a po vzoru Cryteku přestali s nesmyslným číslováním? Koneckonců mezi Frostbite 2 a 3 bylo tak málo rozdílů, že šlo jen těžko mluvit o jiných enginech, nehledě na to, co se nám kdysi EA snažilo namluvit.

BioWare se podělilo nejen o stručné informace, ale i o nový artwork a dokonce o jeden screenshot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama