Střípky informací o rozšíření Srdce z kamene pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Střípky informací o rozšíření Srdce z kamene pro Zaklínače 3

Střípky informací o rozšíření Srdce z kamene pro Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Krátká ukázka soundtracku a postřehy od lokalizačního manažera Filipa Ženíška. Navíc jsme se dozvěděli, že příští patch přidá nové možnosti dialogů týkajících se romance.

Reklama

Jak už víme, první velké rozšíření pro Zaklínače 3 s názvem Srdce z kamene (Hearts of Stone) je téměř hotové. Sám CD Projekt zatím celkem mlčí, ale i tak jsme se dočkali několika drobností, které s chystanou expanzí souvisí.

Dost možná nejzajímavější je dvacetivteřinová ukázka nové hudby, kterou na svém Twitteru zveřejnil skladatel Marcin Przybylowicz. Ukázka má rozhodně šmrnc, podle Przybylowicze ale to nejlepší teprve přijde.

Z Twitteru pochází i řada postřehů od lokalizačního manažera Comgadu Filipa Ženíška. Ten se za prací na lokalizaci Srdcí z kamene vydal přímo do kanceláří tvůrců, díky čemuž jsme se dozvěděli pár informací. Již brzy nás podle všeho čeká vydání traileru, který má obsahovat nějaké zajímavé oznámení. Srdce z kamene také nabídnou nové gwintové karty a podle všeho bude to tajemné oznámení související s gwintem dost významné.

Stále ale není jasné, jestli má to oznámení souvislost s rozšířením Zaklínače 3 nebo se samostatným vydáním gwintu, ať už v digitální nebo fyzické podobě. V CD Projektu ale rozhodně kujou něco, co příznivce gwintu nadchne.

Abychom si ale trochu odpočinuli od Twitteru, trochu odbočíme k náplni nadcházejícího patche. Ten podle slov komunitního manažera Marina Momota přidá mimo jiné nové dialogové možnosti týkající se romance s Triss a podle všeho i s Yennefer.

Ne vždy bylo koneckonců povídání s čarodějkami vedoucí k troše romantiky úplně bohaté, takže se zdá, že chystaný patch trochu víc rozváže Geraltovi jazyk. Detaily o datu vydání a dalším obsahu patche ale zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama