Střípky o chystaném rozšíření pro Zaklínače 2
Novinka Střípky o chystaném rozšíření pro Zaklínače 2

Střípky o chystaném rozšíření pro Zaklínače 2

Michal Burian

Michal Burian

20

Šéf betatestování v české distributorské společnosti Comgad trousí detaily o nadcházejícím rozšíření pro druhého Zaklínače<strong> + aktualizace</strong>.

Reklama

Filip Ženíšek v současné době hraje rozšíření pro druhého Zaklínače a na svůj Twitter napsal několik střípků.

"Těšte se na arénu v chystaném rozšíření pro druhého Zaklínače. Zrovna jsem ji vyzkoušel a řeknu vám, že tam přituhuje hodně rychle."

"Po každém kole v aréně v Zaklínači 2.0 dostanete orény na nákup výbavy a výběr 1 ze 3 věcných výher - zbraně, zbroje, vylepšení, mutageny..."

"V aréně v Zaklínači 2.0 rozvíjíte svou postavu pomocí talentů stejně jako v normální hře. Můžete používat i petardy, oleje, pasti a znamení," dodal Filip Ženíšek.

Aktualizace (thx Viliem): "Zaklínač 2.0 přinese novinky i do příběhové kampaně: například sadové předměty s meči, které vysávají život a mají skvostné grafické efekty," informuje tweet.

Aktualizace #2: "Rozšíření 2.0 pro Zaklínače 2 přinese i kompletně přepracovanou a stylovou výuku, která vám vysvětlí herní mechaniky ještě před prologem."

Pro úplnost dodejme, že PC verze 2.0 Zaklínače 2 vyjde 29. září tohoto roku a automaticky se stáhne jako aktualizace. Jde o jeden velký patch. Těšit se můžete na dvojici nových herních módů. První z nich nese název Dark Mode, což není nic jiného, než mód, jenž udělá hru ještě těžší, což může leckoho určitě zabavit, zvlášť když první hráč, který hru s dark modem dokončí, získá zatím nespecifikovanou cenu a ještě se během hry dostane k novým „temným“ předmětům.

Teoreticky se dá Dark Mode chápat jako odpověď tvůrců na časté, nutno však podotknout že téměř vždy neopodstatněné stížnosti na vysokou obtížnost. Chcete hru jednodušší? Smůla, hra je jednoduchá dost, to radši přidáme možnost ještě vyšší obtížnosti, což fanoušci přijmou mnohem lépe.

Ale dost řečí o Dark Modu, ještě tu je mód Arena, stojící mimo původní hru. V něm nejde o nic jiného, než o boj proti stále silnějším a obtížnějším vlnám nepřátel, přičemž si hráč může postupem času kupovat nové vybavení a po skončení hry sdílet své výsledky skrz Facebook a další sítě, což má sloužit hlavně ke špičkování se s kámoši.

Kromě toho obsáhne patch i drobnější novinky, jako např. rozšíření quest logu nebo tutorialů, dále všechny dosud vydané DLC a aktualizace, prostě všechno, na čem tvůrci od vydání samotné hry zamakali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama