Studio Rocksteady Games opět nebude na E3
Novinka Studio Rocksteady Games opět nebude na E3

Studio Rocksteady Games opět nebude na E3

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Další čekání na oznámení nového projektu autorů trilogie Batman Arkham.

Reklama

Opakuje se loňský rok. Studio Rocksteady Games opět nebude na E3. V Los Angeles tudíž nepředstaví svůj nový projekt, na kterém autoři trilogie Batman Arkham pracují. S informací se pochlubil Sefton Hill, spoluzakladatel studia, který stejným způsobem zklamal fanoušky již loni, stejně tak koncem letošního roku, kdy oznámil absenci na předávání herních cen.

Na čem v Rocksteady Games pracují? To nevíme, ale spekulace v posledních letech zmiňovaly Teenage Mutant Ninja Turtles, Supermana, Justice League a dokonce i Suicide Squad. Oficiálně víme jen, že jde o AAA titul a pravděpodobně v něm bude hrát velkou roli nějaký superhrdina. Tým totiž nabíral nové zaměstnance a jako jeden z požadavků bylo uváděno, že dotyční mají mít širokou znalost komiksů, knih, her a filmů. Pozice hlavního animátora odhalila ještě jednu zajímavost. V Rocksteady Studios cílí skutečně vysoko, jejich cílem je, aby neoznámený titul obdržel na Metacritic hodnocení 90+.

Poslední hrou od Rocksteady Studios byl Batman: Arkham Knight, vyšel v roce 2015 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V té době se představitelé týmu nechali slyšet, že se loučí s ochráncem Gothamu a chtějí hráčům přinést jinou hru. Bude to Superman?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama