Studio Rocksteady zřejmě začíná lákat na svůj nový projekt
Novinka Studio Rocksteady zřejmě začíná lákat na svůj nový projekt

Studio Rocksteady zřejmě začíná lákat na svůj nový projekt

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

S ohledem na to, že v minulosti došlo k popření prací na dalším díle série Batman: Arkham, však nemáme tušení, o jakou hru by mohlo jít.

Reklama

Studio Rocksteady, které se proslavilo zejména úspěšnou sérií Batman: Arkham, se po vydání VR titulu Batman: Arkham VR odmlčelo. Několikrát se objevily různé spekulace spojené s odhalením dalšího projektu, ale dosud jsme se oficiální cestou ničeho nedočkali. Nyní se však zvýšila šance, že by se tato situace mohla brzy změnit.

Na oficiálním twitterovém účtu Rocksteady se objevila fotografie motion capture studia, kterou doprovází popisek hovořící o tichu před bouří. Je tu samozřejmě nemalá šance, že tou bouří je myšleno odhalení čehokoliv, na čem v Rocksteady momentálně pracují.

Olej do ohně přilévá i notoricky známý dabér Troy Baker, který v odpovědi na zveřejnění fotografie využil gif s popcornem. Baker, jenž dabuje snad 50% všech mužských postav ve všech existujících hrách (zbylých 50% má na svědomí Nolan North), s Rocksteady nejednou spolupracoval. Jeho hlasem k nám tak promlouvá Robin a Two-Face v Batman: Arkham City a Two-Face a Jason Todd v Batman: Arkham Knight.

V tuto chvíli jsou tedy nejpravděpodobnější dvě možnosti: Buď už není odhalení dalšího projektu Rocksteady daleko, nebo jde jednoduše o prostou provokaci fanoušků. Doufejme tedy, že první možnost je ta správná. V tuto chvíli každopádně nevíme, o jakou hru by mohlo jít. Dabér Batmana Kevin Conroy v minulosti popřel, že by se pracovalo na dalším díle série Batman: Arkham. Mnohokrát se také spekulovalo o využití Supermana nebo jiných hrdinů, antihrdinů a padouchů komiksového světa DC. Zatím ale můžeme jen hádat.

Zdroj: PCGamesN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama