Studio SimBin se vrací mezi živé, začíná od začátku v Británii
Novinka Studio SimBin se vrací mezi živé, začíná od začátku v Británii

Studio SimBin se vrací mezi živé, začíná od začátku v Británii

Michal Burian

Michal Burian

5

Spolupracovat bude se Sector3 Studios.

Reklama

Švédské studio SimBin budou znát milovníci závodních simulátorů. Pod touto značkou se zrodilo mnoho her, které poté žily svůj život ve firmě Sector3 Studios. Zmínit můžeme například Race – The WTCC Game, Race07, GT Legends, GTR Evolution, STCC – The Game, Race Pro, RaceRoom nebo Race Injection.

Pokud vám bylo líto, že SimBin v roce 2014 zbankrotovalo, tak pro vás máme dobrou zprávu. Ve Velké Británii se zrodil nástupce, který bude spolupracovat se Sector3 Studios na vývoji nových závodních her. Poradcem bude automobilový závodník Mathias Lauda, rakouský závodník a syn trojnásobného mistra Formule 1 Nikiho Laudy.

„Jsme velmi rádi, že můžeme oznámit spolupráci s nově vytvořeným SimBin Studios z Velké Británie. V čele studia stojí Allan Speed, zkušený a talentovaný odborník,“ řekl Chris Speed, výkonný ředitel Sector3 Studios.

Sector3 Studios v současné době pracují na RaceRoom Racing Experience, jde o free-to-play titul na Steamu a má nabídnout závodní zážitek v sériích DTM, ADAC GT Masters a WTCC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama