Studio Vanguard představuje akci Gatling Gears
Gatling Gears Novinka Studio Vanguard představuje akci Gatling Gears

Studio Vanguard představuje akci Gatling Gears

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Společnost Electronic Arts dnes oznámila exkluzivní spolupráci s nezávislým studiem Vanguard Games, kterým má pomoct vydat jejich chystanou akční střílečku Gatling Gears.

Reklama

Akce přichází od týmu, který má za sebou také titul Greed Corp, a je zasazena do stejného prostředí Mistbound. To se vyznačuje zajímavými herními prvky včetně hroutící se země, speciálními jednotkami a frakcemi bojujícími mezi sebou. Nyní však s dvoupáčkovým ovládáním a novým hrdinou – Maxem Brawleym. V této frenetické steampunkové střílečce se budeme snažit zničit mocnou světovou korporaci, která připravuje Zemi o její přírodní zdroje. Titul by měl být ke stažení jak na Xbox Live Arcade a PSN, tak PC už na jaře roku 2011.

„Když nám studio Vanguard poprvé ukázalo Gatling Gears, bylo jasné, že se díváme na nejlepší titul ve své třídě, na kterém se podíleli lidé, jež jsou žhaví do vývoje zábavných a přístupných her,“ řekl Jamil Moledina z EA Partners. „Vzhledem k naší strategii spolupráce s největšími světovými vývojáři jsme nadšeni ze spolupráce se studiem Vanguard Games a jejich snaze o vylepšení klasické akce o nové prvky a mechanismy.“

Více se o hře dozvíte na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama