Stylová výbava k Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Stylová výbava k Assassin's Creed Valhalla

Stylová výbava k Assassin's Creed Valhalla

Xzone

Xzone

16

Všechno pro moderní vikingy. Herní oblečení pro fanoušky Assassins Creed Valhalla.

Reklama

Inzertní PR článek.

Nový Assassin's Creed Valhalla se nakonec opravdu povedl a to stejné platí pro oblečení, které hru doprovází. Už dlouho jsme tu neměli tak stylové kousky, které potěší milovníky severské mytologie, výrazných motivů, i decentních herních náznaků.

V nabídce Xzone.cz najdete rovnou 10 triček, včetně dvojice dámských kousků. Například krásně vyvedený havran, Eivor se severskými ornamenty nebo Eivor zakomponovaný do vlčí hlavy. Trička doplňuje čtveřice mikin - 2 pánské a 2 dámské modely. Každá assassinská mikina nabízí s unikátní motiv na obou stranách nebo rukávu.

Jako ulitá vám na hlavu padne dvojice snapbacků s logem hry Assassins Creed. Pro fanoušky klasických kšiltovek je tu i jeden kousek v "odrbaném" stylu. V aktuálním počasí se ale možná bude lépe hodit zimní čepice do Valhally. Ani ty tady nechybí.

Zkušený Assassín se nepochybně neobejde bez skryté čepele. Jen vás musíme trošku zklamat. Jde o repliku :) Vystřelovací čepel ale perfektně funguje a díky nastavení velikosti pohodlně padne na takřka každou ruku. A co hlavně, perfektně doplní každou Assassínskou sbírku.

Všechny předměty, a k tomu celou řadu dalších s tématikou Assassin's Creed Valhalla, najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama