Suicide Squad: Kill the Justice League bylo odloženo na rok 2024
Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League bylo odloženo na rok 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League bylo odloženo na rok 2024

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hru od autorů série Batman: Arkham postihl další odklad.

Reklama

Vývojáři ze studia Rocksteady potvrdili to, o čem se již delší dobu spekulovalo. Akční titul Suicide Squad: Kill the Justice League postihl další odklad, který datum vydání odsouvá na příští rok. Konkrétně bychom se hry měli dočkat 2. února ve verzích pro PC (Steam) a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Autoři v krátkém příspěvku na Twitteru mluví o těžkém rozhodnutí, které však bylo pro dodání co nejlepšího možného zážitku nutné. Zároveň fanouškům děkují za trpělivost a podporu. V následujících měsících se máme dočkat nespecifikovaných nových materiálů.

Suicide Squad: Kill the Justice League mělo dle původního plánu vyjít již v říjnu roku 2022. Následně došlo k odkladu na jaro letošního roku, které bylo v prosinci upřesněno na 26. května. Nedlouho po zveřejnění rozporuplně přijatých záběrů z hraní se ale začalo mluvit o dalším posunu, který nakonec hru opravdu přesouvá až na příští rok.

K novému datu vydání se na Twitteru vyjádřil také známý novinář Jason Schreier, který dění okolo hry pravidelně sleduje a komentuje. Schreier se domnívá, že posun vydání o 9 měsíců nebude stačit k tomu, aby vývojáři zcela změnili charakter hry. Dále upozorňuje na to, že samotní autoři potvrdili, že odklad souvisí s optimalizací, a nedošlo k němu v reakci na zmíněnou únorovou ukázku z hraní.

Zároveň ale poukazuje na to, že studio Rocksteady vydalo svou dosud poslední hru Batman: Arkham Knight v roce 2015. Pokud Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde v roce 2024, tak bude oba tituly dělit dlouhých 9 let, což Schreier ani v dnešní době za běžné a zdravé rozhodně nepovažuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama