Super Mario 3D World + Bowser’s Fury s novým Switchem [Update]
Super Mario 3D World Novinka Super Mario 3D World + Bowser’s Fury s novým Switchem [Update]

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury s novým Switchem [Update]

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Poprvé bude úplně celý systém v nové barvě.

Reklama

Update 13.1.2021, 16:10: Nintendo dnes ještě vydalo ke hře Super Mario 3D World + Bowser's Fury nový trailer, shrnující veškeré základní informace o Super Mario 3D Worldu, ve kterém se Mario, Luigi, Princezna Peach a Toad se vydají zachránit království Sprixie. Bowser unesl Princeznu Sprixie a na našich hrdinech bude, aby ji zachránili.

Díky Super Bellu buete šplhat po zdech a jako kočka škrábat své nepřátele. Double Cherry vás dokáže zase naklonovat a když si nasadíte na hlavu Cannon Box, můžete na své nepřátele střílet projektily. Tato vylepšená verze hry Super Mario 3D World přichází s několika vylepšeními jako je třeba vyšší rychlost běhu u všech postav a právě použití Super Bellu, díky kterému se můžete dostat do vyšších oblastí. A dokonce můžete hru ovládat pomocí gyroskopu.

Kromě lokální kooperativní hry až se třemi dalšími přáteli, nabídne Super Mario 3D World + Bowser's Fury spolupráci i online.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Původní zpráva 13.1.2021, 10:00: Nintendo vydalo druhý oficiální trailer ke slibné kompilaci Super Mario 3D World + Bowser's Fury, ale také ohlásilo novou speciální verzi konzole Switch. Jde o nádhernou verzi konzole v "Mario" barvách Nintendo Switch - Mario Red & Blue Edition, která má být dostupná ve stejný den jako hry, tedy 12. února.

Musím uznat, že Nintendo mělo vždycky speciální edice svých konzolí vymazlené a jinak tomu není ani u Mario Red & Blue Edition konzole Switch. Tu poznáte na první pohled díky výraznému červeno-modrému barevnému schématu, které dokonale vystihuje vzhled kultovního Maria. Stejně působí i červené ovladače Joy-Con s červenými řemínky, modrá rukojeť pro Joy-Cony, červená dokovací stanice Switche a červené tělo konzole. Mario Red & Blue Edition bude navíc obsahovat stylizované pouzdro na konzoli a ochranu obrazovky.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury s novým Switchem [Update]

Dost ale o konzoli. Hodně hráčů má rádo původní Super Mario 3D World pro Wii U, ale Super Mario 3D World + Bowser's Fury pro Switch nabízí celou řadu doplňků a nového obsahu, který může tyto fanoušky přesvědčit o koupi i na Switch.

Nový Super Mario 3D World nabízí dobrodružství, jehož barevný svět si můžete užít nejen s přáteli a se svou rodinou doma a na cestách, ale také v lokálním a online kooperativním multiplayeru pro až čtyři hráče, kteří mohou převzít role Maria, Luigiho, Peach anebo Toada.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Spolu se hrou se objeví také dvě nové amiibo figurky, které půjde koupit samostatně. Jde o Cat Maria a Cat Peach, které do hry přidají Super Mario 3D World + Bowser's Fury nějaké to vylepšení. Do prodeje se pak mají u některých prodejců vrátit i amiibo figurky Bowsera a Bowsera Jr., kteří budou v Bowser's Fury aktivovat speciální akce.

Kromě výše zmíněných novinek Nintendo také ohlásilo ve hře Super Mario Bros. 35 speciální event Super Mario Bros.35 World Count Challenge, kde budou moci během předem stanoveného časového období hráči z celého světa spolupracovat na dosažení a splnění cílů. Členové Nintendo Switch Online dostanou navíc přístup ke konkurenční online bitevní hře Super Mario Bros. 35. Tato bitva je určena pro všechny fanoušky Mario her, kteří hledají zvrat v klasických výzvách. Pokud ale první akci Mario během Super Mario Bros. 35 World Count Challenge nestihnete, budete mít ještě šanci. Bude se konat od ledna do března celkem 3x.

A o co půjde? K dosažení cíle první světové výzvy Super Mario Bros. 35 World Count Challenge musí hráči společně porazit 3,5 milionu Bowserů v období od 18. ledna od 23:00do 25. ledna do 22:59 PT. Kromě 35-Player Battle režimu, ve kterém budou hráči porážet Bowsera v klasické hře, nabídne v tomto období Special Battle režim další příležitosti bojovat s Bowserem. Pokud se během tohoto období podaří porazit na celém světě minimálně 3,5 milionu Bowserů, dostanou všichni jednotliví hráči, kteří porazili alespoň jednoho Bowsera, 350 My Nintendo Platinum Points. Jak to bude v únorových a březnových výzvách World Count Challenge se ale dovíme později.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury má vyjít na Switch 12. února a vy si ji již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama