Survival adventura Impact Winter vychází 12. dubna na PC
Impact Winter Novinka Survival adventura Impact Winter vychází 12. dubna na PC

Survival adventura Impact Winter vychází 12. dubna na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Někdy později se dostane také na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

V survival hře Impact Winter se se Zemí srazí asteroid. Sice jde o jedno z již klasických klišé, ale díky němu se rozehraje zajímavý příběh o přežití několika osob. Svět se totiž stane kompletně zasněženou pustinou, kde téměř všichni a všechno zahynulo v drsných podmínkách při teplotách hluboko pod bodem mrazu. Vy ale ne a ještě k tomu jste uslyšeli rádiovou zprávu, která vám dodá dost vůle přežít příštích 30 dní.

Impact Winter vyjde 12. dubna prostřednictvím Steamu na PC a někde později v tomto roce i na konzolích PS4 a Xbox One. Co se týče PC verze, tak Steam již spustil předobjednávku hry, za kterou navíc dostanete oficiální soundtrack adventury, vytvořený celý skladatelem Mitchem Murderem.

Hlavním hrdinou Impact Winter je čtyřicátník Jacob Soloman, se kterým povedete skupinku dalších čtyř přeživších. V zimě a mrazu musí skupina přežít 30 dnů. Čtveřici postav bude řídit umělá inteligence, která má být velmi propracovaná, NPC mají být rozumní, obezřetní a chovat se realisticky, ať už ve svém úkrytu (kostele) nebo venku v pustině.

Udržet skupinku při životě bude mít zásadní vliv na celou hru, a to i přesto, že jinak má jít o nelineární dobrodružství. Každý den budete bojovat o přežití, chránit svou základnu a postupně ji vylepšovat, abyste měli větší šanci na přežití. To je ostatně to nejdůležitější, musíte zkrátka přežít. Příběh si budete vytvářet sami za pomoci rozhodnutí v týmu a náhodných setkání.

Impact Winter se má pochlubit dynamickými scénáři a statistikami. Dovednosti a možnosti skupiny se budou měnit podle různých faktorů. Důležité bude rovněž sbírání všelijakých věcí, ať už mluvíme o zásobách, nářadí, elektronice, zbraních nebo lécích. Vše bude nezbytné pro přežití. Pomáhat vám bude robotický společník Ako-Light, který prozkoumá nepřátelský svět a najde řešení, které vám pomůže přežít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama