Survival strategie Frostpunk míří oficiálně na konzole
Frostpunk Novinka Survival strategie Frostpunk míří oficiálně na konzole

Survival strategie Frostpunk míří oficiálně na konzole

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

PlayStation 4 a Xbox One hráči se dočkají během letošního léta.

Reklama

Survival strategie Frostpunk od 11 bit studios vyjde letos v létě na konzole PlayStation 4 a Xbox One. K oznámení došlo prostřednictvím traileru, který doprovází tisková zpráva. V té vývojáři informují, že upravili hru pro konzole, aby si Frostpunk udržel své kouzlo i s ovladačem v ruce. Došlo tedy na úpravy ovládání a intuitivního rozhraní.

Důležité je, že Frostpunk: Console Edition obsáhne všechen dříve vydaný bezplatný obsah, včetně scénáře The Fall of Winterhome z PC verze, další možnosti přizpůsobení, nastavení obtížnosti a lepší vyvážení hry. Do budoucna se počítá s další aktualizací obsahu.

Frostpunk vyšel 24. dubna 2018 na PC. V naší recenzi si titul vysloužil 7/10. Do verdiktu jsme napsali: „Frostpunk není hrou pro každého a cestu k ní si musí najít každý sám jako v případě válečného přežívání. Někteří možná čekali vymazlenější verzi This War of Mine, což se neděje. Místo toho dostanou survival strategii z doby ledové ve století páry, která sice klade důležité morální otázky, ale odpověď na ně vás povětšinou nechá chladnými jako okolní krajina. Záleží na každém hráči, jak se k volbám postaví, a pokud bude hrát zodpovědně, může si inovativní fázi vytváření zákonů užít. 11 bit studios také lákají na budoucnost titulu díky vydávání dalších scénářů. Možná se tak vyplatí počkat na první přídavky a až poté se rozhodnout, zda si zchladit mozek během letních nocí ve společnosti smrtícího blizzardu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama